Η Ryanair ανακοίνωσε ότι η ανάπτυξη της θα επιβραδυνθεί το 2020 λόγω καθυστερήσεων στην παράδοση του αεροσκάφους Boeing MAX.
Σε μια ενημέρωση για τους επενδυτές , η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα κλείσει δύο ακόμη βάσεις τον Μάρτιο του 2020 σε Νυρεμβέργη και τη Στοκχόλμη.

Ο ιρλανδικός αερομεταφορέας αναγκάστηκε να αναθεωρήσει και πάλι το πρόγραμμα του για το επόμενο έτος, με βάση τη λήψη 10 αεροσκαφών MAX αντί 20 που είχαν αρχικά προγραμματιστεί.
Η Ryanair έχει μειώσει την αύξηση της κυκλοφορίας για το έτος έως τα τέλη Μαρτίου 2021 από 157 εκατομμύρια επιβάτες σε 156 εκατομμύρια.

“Λυπούμαστε για αυτά τα δύο ακόμη κλεισίματα βάσης και τις μικρές περικοπές παραγωγικής ικανότητας που οφείλονται αποκλειστικά σε περαιτέρω καθυστερήσεις παράδοσης στο αεροσκάφος μας Boeing MAX, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Eddie Wilson.
Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με τη Boeing, τα συνδικάτα και τα αεροδρόμια για να ελαχιστοποιήσουμε αυτές τις περικοπές παραγωγικής ικανότητας και απώλειες θέσεων εργασίας”.