Τις διακοπές των ονείρων τους χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές με την προσωπική βοηθητική εφαρμογή Alexa μπορούν να αναζητήσουν οι χρήστες στο online τουριστικό πρακτορείο Teletext Holidays.
Η νέα υπηρεσία για φωνητική αναζήτηση χιλιάδων επιλογών ταξιδιού για να βρει τις καλύτερες προσφορές στην αγορά, έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες και να αυξήσει την αφοσίωση των νέων και των υφιστάμενων πελατών της Teletext Holidays.

Οι χρήστες λαμβάνουν μια σειρά ερωτήσεων, όπως η προτιμώμενη ημερομηνία ταξιδιού, ο προορισμός και το αεροδρόμιο, ο αριθμός των ενηλίκων, παιδιών και η ιδανική διάρκεια διακοπών.
Η Alexa θα αναζητεί ξενοδοχεία και θα παρέχει στους χρήστες τις τιμές, τις αξιολογήσεις των αστέρων, τις βαθμολογίες TripAdvisor, τις ημερομηνίες και τα αεροδρόμια αναχώρησης.
Μόλις γίνει η φωνητική επιλογή από τον χρήστη, η Alexa θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Teletext, η οποία στη συνέχεια θα στείλει μια προσφορά στον πελάτη για να επιβεβαιώσει την κράτηση.
Διαφορετικά, υπάρχουν επιλογές για περαιτέρω βελτίωση των αποτελεσμάτων με βάση τους προϋπολογισμούς ή τις ημερομηνίες.
Εάν η τέλεια επιλογή δεν βρίσκεται, η Alexa παραπέμπει τους πελάτες σε έναν σύμβουλο πωλήσεων Teletext.