Η ομάδα των Electra Hotels & Resorts συνεχίζει να πιστεύει στη μαγεία των γιορτών και τη ζεστασιά που υπάρχει στις καρδιές όλων.

Έχοντας ως βάση της χριστουγεννιάτικης συνταγής τα συστατικά του #WeBelieve, φέτος επιλέγει να προσθέσει «φως» στις στιγμές όλων.

Με φετινό motto το #LightUpYourMoments, οι ομάδες των ξενοδοχείων έχουν ετοιμάσει ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εμπειρίες με σκοπό να φωτίσουν την ελπίδα που κρύβουμε μέσα μας κάνοντας τις στιγμές μας μοναδικές.

Electra Metropolis Athens

Γιορτάστε τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με τη λάμψη 5 αστέρων στο Metropolis Roof Garden και την υπογραφή του Executive Chef, Σάκη Βενέτη και της ομάδας του. Μπείτε επίσης στο εορταστικό κλίμα με ένα διαφορετικό Afternoon Tea Time με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές και ζωντανή μουσική στο Library Bistro 21,22,23 & 24/12.

Electra Palace (Plaka)

Σταθερή αξία για ένα υπέροχο ρεβεγιόν αποτελεί Electra Palace Athens στο κέντρο της Πλάκας. Στο νέο Roof Garden του 8ου ορόφου, ο Chef Δανιήλ Τσαγκαρίδης, ετοιμάζει συνταγές δημιουργικής μεσογειακής και διεθνούς κουζίνας, ενώ ζωντανή μουσική μας ταξιδεύει με υπέροχες μελωδίες. Η μαγεία των γιορτών ξεκινάει Παραμονή Χριστουγέννων με εκλεκτές γεύσεις, πάντα με τη μαγευτική θέα της Ακρόπολης.

Electra Hotel (Ermou)

Ένα ταξίδι σε μεσογειακό γευστικό παράδεισο και μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, σας περιμένει να γιορτάσετε Παραμονή Χριστουγέννων και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Xfloor RoofTop Restaurant Bar με τη συνοδεία ζωνταντής μουσικής.