Σε άλλη μια πρωτοβουλία που στοχεύει στην ανάδειξη της Άρτας, αυτή τη φορά προς επαγγελματίες, έλαβε μέρος ο Δήμος Αρταίων. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Περιφέρειας Ηπείρου, την οποία και ευχαριστεί θερμά, συμμετείχε στη  Διεθνή Έκθεση “Athens International Tourism Expo”, που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από 7/12 έως 9/12.

Ο Δήμος Αρταίων πραγματοποίησε Β2Β συναντήσεις  με τουριστικούς πράκτορες από Αγγλία, Πολωνία, Ρωσία, Ολλανδία, Ισπανία, Ισραήλ, Ιταλία και Λιθουανία, οι όποιοι και έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας, για τον πολιτισμό, τις ομορφιές, την γαστρονομία, τα αγροτικά προϊόντα και τα μνημεία της Άρτας.

Στην Έκθεση παρέστη ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Τουρισμού και Εξυπηρέτησης του Δημότη, Κωνσταντίνος Χαρακλιάς, η Δημοτική Σύμβουλος της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Χριστίνα Σπάκα και ο προϊστάμενος  της Διεύθυνσης Τουρισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Αρταίων, Θανάσης Αρκουμάνης.

Σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Κωνσταντίνος Χαρακλιάς, αναφέρει: «Είναι σαφές ότι πολιτική αυτής της Δημοτικής Αρχής είναι να αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται για προβολή. Τέτοιες εκθέσεις μας δίνουν τη δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους της αγοράς και να προβάλλουμε την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό».