Αποφασισμένος να βρίσκεται καθημερινά σε κάθε γειτονιά της  πόλης είναι ο Δήμος Αθηναίων με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας που αποτελεί δικαίωμα κάθε δημότη της Αθήνας.

Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα το πρωί οι άνθρωποι της Διεύθυνσης Καθαριότητας με τον αναγκαίο τεχνολογικό εξοπλισμό, καθάρισαν και έπλυναν με πεπιεσμένο νερό και ειδικό απολυμαντικό υγρό, μετά από πολύ καιρό, την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στην 6η Δημοτική Κοινότητα. Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο από αυτά στα οποία πέραν την καθημερινής φροντίδας έχει αποφασιστεί να γίνονται τακτικά συνολικότερες παρεμβάσεις, όπως η σημερινή, που να διατηρούν την καλύτερη δυνατή εικόνα για κατοίκους και επισκέπτες και να κάνουν την πόλη πιο φιλική, πιο περιποιημένη και πιο ασφαλή για όλους.

«Το στοίχημα για τον Δήμο της Αθήνας είναι να δίνει το «παρών» καθημερινά και σε κάθε γωνιά της πόλης. Σήμερα, καθαρίζουμε και φροντίζουμε την πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα. Κάθε μέρα εδώ, παντού στην Αθήνα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση στο Facebook του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την σημερινή παρέμβαση στον Άγιο Παντελεήμονα.