O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 14η Νοεμβρίου 2019 την μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο.

Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους .

Στην ολομέλεια ο κ. Στεφανάκης Δημήτρης και η κα Νάσια Αλεφαντινού από την εταιρεία «Pylis» παρουσίασαν το πρωτοποριακό τους πρόγραμμα για την ηλεκτρονική παρακολούθηση και την ασφάλεια των κολυμβητικών δεξαμενών “e-lifeguard” στα ξενοδοχεία.

Έπειτα οι κ. Μακρόπουλος Νίκος και Αθανασόπουλος Δημήτρης από την Ergosystems & So. Wom Digital Marketig  αναφέρθηκαν στους τρόπους  καλύτερης προώθησης των ξενοδοχειακών μονάδων στα Social Media.

Ο κ. Βλατάκης Μιχαλης, πρόεδρος του Συνδέσμου των Τουριστικών Πρακτόρων στην συνέχεια ενημέρωσε για τις τρέχουσες εξελίξεις μετά και την κατάρρευση του Thomas Cook και έκανε μια αναφορά στην ερχόμενη τουριστική περίοδο.

 Ακολούθως ο γραμματέας του συνδέσμου τουριστικών πρακτόρων Κρήτης κ. Δημήτρης Διβόλης ενημέρωσε για τις εντυπώσεις που εισέπραξε από την έκθεση του Λονδίνου WTM (World Travel Market).

Έπειτα ο πρόεδρος του συλλόγου πληροφόρησε τα μέλη για την  συνάντηση που πραγμάτωσε το ΔΣ του συλλόγου  με την Ένωση Ξενοδόχων Ηρακλείου  και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από κοινού για την προάσπιση των μελλοντικών πληρωμών από τα τουριστικά γραφεία και τους ξένους tour operators καθώς και για την συν διοργάνωση με το Επιμελητήριο Ηρακλείου, του 9ου Forum Κρητικών προϊόντων με στόχο την σύζευξη πρωτογενούς και τριτογενούς τομέα, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ακολούθησε σύντομος απολογισμός της θερινής περιόδου και συζήτηση – ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος .

Ο Πρόεδρος,  Ο Γεν. Γραμματέας,

Δημήτρης Κουμπαράκης ,  Αλέξανδρος Σωμαράς

ΜΟΥΓΛΩΝ 37 ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΝΕΑ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΣ, 

HERAKLION – CRETE – GREECE 

TEL. 2810-346824 & FAX: 2810-281492  – E-mail: info@chm.gr

WWW.CHM.GR