Διεθνής αναγνώριση από Haute Grandeur Organization & World Luxury Hotel Awards

Αθήνα 30 Οκτωβρίου, 2019. Το exclusive ξενοδοχείο Athina Luxury Suites που βρίσκεται πάνω στην Καλντέρα, στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης, αναγνωρίστηκε και πάλι παγκοσμίως λαμβάνοντας τέσσερα επιπλέον βραβεία!

Το boutique ξενοδοχείο που βρίσκεται στα Φηρά, με θέα που κόβει την ανάσα, και υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης, βραβεύτηκε ως Best Wedding Hotel στην Ευρώπη καθώς και ωςBest Destination Wedding Hotel και Best Romantic Hotel στην Ελλάδα στα Haute Grandeur Global Awards, στις 19 Οκτωβρίου 2019, στο The St Regis στην Κούαλα Λουμπούρ, στη Μαλαισία. Τα Haute Grandeur Global Hotel Awards αποτελούν μια ανεξάρτητη και αμερόληπτη πρωτοβουλία βραβείων υψηλού κύρους και αξιοπιστίας που τιμούν τα μεγαλύτερα επιτεύγματα από όλη την παγκόσμια ξενοδοχειακή βιομηχανία ενώ έχουν αναγνωριστεί ως τα υψηλότερα βραβεία στον χώρο της φιλοξενίας παγκοσμίως.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, το Athina Luxury Suites θριάμβευσε στα World Luxury Hotel Awards κατακτώντας το βραβείο Best Luxury Honeymoon Hotel στην Ευρώπη, στο πλαίσιο της 13ης ετήσιας τελετής των World Luxury Hotel Awards που πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2019, στο Arctic Tree House Hotel, στη Φινλανδία.

Τα World Luxury Hotel Awards αποτελούν το κορυφαίο επίτευγμα στον κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων, προσφέροντας διεθνή αναγνώριση καθώς ψηφίζονται από τους επισκέπτες, τους ταξιδιώτες και τους φορείς του κλάδου. Περισσότεροι από 300.000 διεθνείς ταξιδιώτες ψηφίζουν κάθε χρόνο, σε περίοδο τεσσάρων εβδομάδων για να επιλέξουν τους νικητές.

Το Athina Luxury Suites διαθέτει συνολικά 19 πολυτελή καταλύματα. Κάθε σουίτα προσφέρει το δικό της μοναδικό σύνολο πολυτελών ανέσεων, ενώ όλες έχουν σχεδιαστεί για απαιτητικούς επισκέπτες που αναζητούν έναν τέλειο συνδυασμό ηρεμίας και περιπέτειας.

Μια αξέχαστη γευστική εμπειρία σας περιμένει στο εστιατόριο-μπαρ Esperisma, όπου μπορείτε να βρείτε Μεσογειακή και ελληνική κουζίνα εμπνευσμένη από τα πιο φρέσκα τοπικά υλικά. Επιπλέον, μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη αναζωογόνηση σώματος και ψυχής στο ολοκαίνουργιο Aphrodites spa, ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε με το αναζωογονητικό κοκτέιλ σας στην πλήρως ανακαινισμένη νέα θερμαινόμενη πισίνα infinity που διαθέτει δικό της μπαρ και θαυμάσια θέα στην Καλντέρα της Σαντορίνης.

Μόλις μερικά μέτρα μακριά από το ζωντανό κέντρο της πόλης, το Athina Luxury Suites βυθίζει τους επισκέπτες στην ηρεμία. Θέα που κόβει την ανάσα, υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης και εξαιρετικά καταλύματα συνδυάζονται όλα μαζί για να δημιουργήσουν μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Οι παγκόσμιες διακρίσεις που επιτυγχάνονται, όπως αυτές του Athina Luxury Suites, βοηθούν στην ανάδειξη και παγκόσμια προβολή του ελληνικού τουρισμού.

Athina Luxury Suites:

Φηρά – Σαντορίνη – Ελλάδα

T. 0030 2286024910

F. 0030 2286024913

Email: info@athinasuites.com

Website: www.athinasuites.com

Social Media Links:

https://www.facebook.com/athinaluxurysuites
https://www.instagram.com/athina_luxury_suites/
https://www.youtube.com/channel/UCB2qG0inIYXqvdH2iViIfaQ
1 Athina Luxury Suites

Οι ιδιοκτήτες και γενικοί διευθυντές του Athina Luxury Suites, Άρτεμις Αργυρού και Παναγιώτης Ιγγλέσης κατά την απονομή των World Luxury Hotel Awards 
3 Athina Luxury Suites

Οι ιδιοκτήτες και γενικοί διευθυντές του Athina Luxury Suites, Άρτεμις Αργυρού και Παναγιώτης Ιγγλέσης κατά την απονομή των World Luxury Hotel Awards