Ειδική εκδήλωση δημοσίων σχέσεων για την προβολή στη σουηδική αγορά των δυνατοτήτων που προσφέρει η Ελλάδα στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού και του yachting, διοργάνωσε στις 21 Οκτωβρίου στην Στοκχόλμη η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, σε συνεργασία με τον σουηδικό T.O «Navigare Moments».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε σκάφος αναψυχής στην Μαρίνα «Pier 16» της περιοχής Gåshaga της σουηδικής πρωτεύουσας και σε αυτή συμμετείχαν 25 coorporate clients του T.O, αλλά και δημοσιογράφοι εξειδικευμένων περιοδικών.

Ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ Σκανδιναβίας, κος Παύλος Μούρμας, παρουσίασε αναλυτικά τις πολλαπλές επιλογές της Ελλάδας ως ιδανικού προορισμού για ιστιοπλοΐα, yachting και καταδύσεις, σε συνδυασμό με την ελληνική γαστρονομία, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ελληνικό δείπνο και τη διανομή στους παραβρισκόμενους πληροφοριακού υλικού του ΕΟΤ για τα ελληνικά νησιά.

Ο Τ.Ο «Navigare Moments», που λειτουργεί από το 2013 ως σύμπραξη δύο εταιρειών της Navigare Yachting και του Τουριστικού Πρακτορείου Network Travel Agency «Moments», ειδικεύεται στον θαλάσσιο τουρισμό στην Ελλάδα και άλλες χώρες της ευρύτερης περιοχής. Διαθέτει συνολικά 250 ιδιόκτητα σκάφη αναψυχής, ενώ κάθε χρόνο διακινεί κατά μέσο όρο στην Ελλάδα περίπου 3.000 άτομα με μέση δαπάνη τα 2.000 € ανά άτομο.