Η Qatar Airways ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση Ποσειδώνια 2018, την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο, η οποία ξεκίνησε χθες στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα διαρκέσει έως τις 8 Ιουνίου.

Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να υποδεχτεί τους επισκέπτες της έκθεσης με το ξεχωριστό της περίπτερο στην Αίθουσα 3, όπου θα τους μεταφέρει σε ένα μοναδικό ταξίδι ήχων, γεύσεων και εικόνων. Στο περίπτερο της εταιρείας, με νούμερο 3.450, θα τους υποδεχθεί ομάδα από το πλήρωμα καμπίνας της Qatar Airways, για να δοκιμάσουν την νέα “ First in Business” Qsuite καμπίνα Διακεκριμένης Θέσης της εταιρείας, έχοντας την ευκαιρία να γευτούν από κοντά την ξεχωριστή φιλοξενία και την άνεση της πολύ-βραβευμένης business class καμπίνας. Η αεροπορική εταιρεία πρόκειται να διοργανώσει επίσης ένα κοκτέιλ το απόγευμα της 6η Ιουνίου, από τις 17:00 έως και τις 19:00, δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να δοκιμάσουν το ιδιαίτερο μενού που προσφέρεται εν πτήσει στη Διακεκριμένη Θέση.

Επιπλέον, η Qatar Airways έχει οριστεί ως ο Επίσημος Αερομεταφορέας της έκθεσης Ποσειδώνια 2018 και θα προσφέρει στους επισκέπτες της έκθεσης που επιθυμούν να κλείσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια με την Qatar Airways έναν εκπτωτικό κωδικό για έως και 25% έκπτωση για όλους τους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας.

Η κα Theresa Cissell, Γενική Διευθύντρια της Qatar Airways σε Ελλάδα & Κύπρο δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε για ακόμη μια φορά στην κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση στον κόσμο και που έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε τα σχέδια για τις δραστηριότητες και το δίκτυό μας και να ενισχύσουμε τη δέσμευσή μας προς τον κλάδο της ναυτιλίας. Αυτή η διεθνώς αναγνωρισμένη έκθεση μας προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να μοιραστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με σημαντικά στελέχη επιχειρήσεων και παίκτες της βιομηχανίας και να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την φιλοξενία της Qatar Airways.»

Ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής των Εκθέσεων Ποσειδώνια δήλωσε: «Μας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση η ανακοίνωση της συνεργασίας μας με την Qatar Airways για τα Ποσειδώνια 2018. Ως ο επίσημος αερομεταφορέας της έκθεσης η Qatar Airways μας συνδέει με τους πιο σημαντικούς ναυτιλιακούς κόμβους σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές συνδέσεις τόσο στους εκθέτες μας, όσο και στους επισκέπτες μας για το ταξίδι τους στην Ελλάδα. Η Qatar Airways διαθέτει μια μακρόχρονη παράδοση εξυπηρέτησης της ναυτιλιακής βιομηχανίας και ως εκ τούτου αποτελεί τον τέλειο συνεργάτη για τα Ποσειδώνια 2018.»

Με τον συνεχώς επεκτεινόμενο στόλο υπερσύγχρονων αεροσκαφών της και ένα εκτεταμένο δίκτυο που φτάνει τους πάνω από 150 σημαντικούς προορισμούς για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, η Qatar Airways αποτελεί μια σταθερά δημοφιλή επιλογή για τους ταξιδιώτες από την διεθνή ναυτιλιακή κοινότητα για τις τελευταίες δύο δεκαετίες της λειτουργίας της.

Ο εθνικός αερομεταφορέας του Κατάρ κατέχει τον τίτλο της «Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας στον Κόσμο», που έλαβε στα World Airline Awards, που διοργανώθηκαν από το Skytrax. Εκτός από τον τίτλο της Καλύτερης Αεροπορικής Εταιρείας, η Qatar Airways κατέλαβε επίσης και μία σειρά άλλων σημαντικών βραβείων στην τελετή, όπως αυτών των «World’s Best Business Class», «Best Airline για τη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge στον κόσμο». Το τμήμα Cargo της Qatar Airways, ο τρίτος μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών cargo στον κόσμο, εξυπηρετεί πάνω από 60 αποκλειστικούς προορισμούς μεταφορών μέσω του σύγχρονου κόμβου της Ντόχα.