Μια δεύτερη καθημερινή πτήση Αθήνα-Ντουμπάι πραγματοποιεί από την 1η Μαίου η Emirates, ανταποκρινόμενη στην αυξημένη ζήτηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο και αυξάνοντας περαιτέρω τις επιβατικές θέσεις.
Η νέα πτήση, με αριθμό ΕΚ 103, αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 16:20 και φθάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών στις 20:25. Η πτήση της επιστροφής με αριθμό ΕΚ 104 αναχωρεί από την Αθήνα στις 23:20 και προσγειώνεται στο Ντουμπάι τα ξημερώματα της επόμενης ημέρας στις 04:55.
Για την νέα πτήση, η Reema Al Marzooqi, Country Manager της Emirates στην Ελλάδα, δήλωσε:
“Το 2017 είναι έως τώρα μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά για την Emirates στην Ελλάδα, με το λανσάρισμα της απευθείας πτήσης Αθήνα-Νέα Υόρκη να είναι για την ώρα το κορυφαίο γεγονός του κλάδου. Τώρα, παρουσιάζουμε τη δεύτερη καθημερινή πτήση προς το Ντουμπάι, φέρνοντας έτσι την “πατρίδα” της Emirates ακόμη πιο κοντά στην Αθήνα, ώστε να ανταποκριθούμε στην ζήτηση των επιβατών μας, που είναι όλο και περισσότεροι, όλο και πιο ενθουσιώδεις. Είμαστε βέβαιοι ότι η δεύτερη καθημερινή πτήση θα υποστηριχθεί παραπάνω από ικανοποιητικά από την ελληνική αγορά, καθώς έρχεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ταξιδιωτών”.