Το “νησί των ανέμων” στις Κυκλάδες σημείο συνάντησης πρωταθλητών. Από φέτος και μέχρι το 2019 το Heineken Champions Voyage, μια μεγάλη και παγκόσμια διοργάνωση της Heineken, στο πλαίσιο της χορηγίας της στο UEFA Champions League, έρριξε άγκυρα στην Μύκονο.
Μέχρι πέρσι γινόταν στην Ίμπιζα της Ισπανίας με την ονομασία Heineken Ibiza Final, ενώ από φέτος και τρία χρόνια μεταφέρεται στην Ελλάδα και θα φιλοξενηθεί στη Μύκονο, πλέον ως Heineken Champions Voyage. Περισσότεροι από 500 τυχεροί φίλοι του ποδοσφαίρου και της Heineken από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δημοσιογράφοι και διασημότητες από τον χώρο του ποδοσφαίρου, θα επιβιβαστούν σε κρουαζιερόπλοιο και θα ζήσουν μία μοναδική εμπειρία, ανακαλύπτοντας τα πανέμορφα νησιά του Νοτίου Αιγαίου. Το Heineken Champions Voyage συνοδεύεται από μία ολοκληρωμένη καμπάνια επικοινωνίας σε περισσότερες από 50 χώρες.
Το Heineken Champions Voyage θα γίνει φέτος στις 3-5 Ιουνίου, γιορτάζοντας τον τελικό του UEFA Champions League που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ της Ουαλίας και συνεπάγεται την πολύ μεγάλη προβολή του Νοτίου Αιγαίου, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια επικοινωνίας.
Σ
ε συνέντευξη τύπου για την παρουσιάση του που δόθηκε στην Αθήνα από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας Μηνά Ζωούλλη, τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Μυκόνου Κωνσταντίνο Κουκά, και τον Ανδρέα Στυλιανόπουλο, εκπρόσωπο του ΣΕΤΕ, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Navigator Travel & Tourism,  ο Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου, δήλωσε:
“Η επιλογή και η εμπιστοσύνη της διεθνούς Heineken στη χώρα μας, στο Νότιο Αιγαίο και στη Μύκονο, έρχεται σε μια περίοδο που την χρειαζόμαστε. Στην εξωστρεφή Μύκονο, για τα επόμενα 3 χρόνια θα συναντώνται οι πρωταθλητές. Ο τόπος που αγαπά την εξωστρέφεια και κάνει πρωταθλητισμό, βγαίνει ξανά μπροστά, διεθνώς, στην προσπάθεια αναστροφής της εικόνας της χώρας μας. Ευχαριστούμε την Heineken για την εμπιστοσύνη. Θα δουλέψουμε σκληρά για να δικαιώσουμε όσους αναγνωρίζουν την αξία μας, μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται.”