Οι ΑΧΕΠΑ (American Hellenic Educational Progressive Association) θα συνδράμουν στην δυναμική προβολή του Ελληνικού Τουρισμού και την αύξηση του μεριδίου στην αμερικανική αγορά, διαβεβαίωσε ο πρόεδρος Andrew Zachariades, την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά την οποία επισκέφθηκε με πολυμελή αντιπροσωπεία της Ενωσης.
Η Υπουργός, αναφέρθηκε εκτενώς στην πορεία ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού και στην επίτευξη ιστορικών επιδόσεων διαδοχικά την τελευταία διετία σε εφαρμογή της εθνικής τουριστικής πολιτικής. Επισήμανε ότι “το 2017 έχει ξεκινήσει με θεαματική αύξηση της ζήτησης για την Ελλάδα, που ξεπερνά τις εκτιμήσεις”, ενώ τους ενημέρωσε και για την ανοδική πορεία του τουρισμού από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, παρουσίασε αναλυτικά τον υλοποιούμενο σχεδιασμό του Υπουργείου για την αύξηση των τουριστικών ροών τα επόμενα χρόνια και ζήτησε την συνδρομή της ΑΧΕΠΑ στην προσπάθεια για την περαιτέρω προώθηση και προβολή της Ελλάδας στην αγορά των ΗΠΑ.
Ο κ. Zachariades που συνεχάρη την Υπουργό για τα θετικά αποτελέσματα, επισήμανε ότι “υπάρχει άριστη συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού” και τόνισε ότι και εκείνοι από την πλευρά τους θα υποστηρίξουν “το έργο και τις προσπάθειες που γίνονται για την δυναμική προβολή του Ελληνικού Τουρισμού και την αύξηση του μεριδίου στην αμερικανική αγορά”.