Τις νέες καινοτομίες για την καμπίνα θα παρουσιάσει η Airbus στην Aircraft Interiors Expo 2017 στις 4 με 6 Απριλίου στο Αμβούργο, την μεγαλύτερη έκθεση του κόσμου αφιερωμένη στην βιομηχανία του εσωτερικού χώρου ενός αεροσκάφους, αναφορικά με τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας εν πτήση και τις υπηρεσίες που προσφέρονται στους επιβάτες.
Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στην ενημέρωση Τύπου της Airbus, που θα πραγματοποιηθεί στο περίπτερο της, θα είναι σε θέση να μάθουν για τις νέες λειτουργικότητες της καμπίνας του A380 – συμπεριλαμβανομένων νέου σχεδίου κλιμάκων που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο, καθώς επίσης καινούργιους χώρους ξεκούρασης του πληρώματος – και να δουν το εσωτερικό του Α380 μέσα από την απεικόνιση ενός τεσσάρων μέτρων μοντέλου. Για τα ευρείας ατράκτου A330neo και A350 XWB, η Airbus θα παρουσιάσει τις σύγχρονες ανέσεις της Airspace καμπίνας των αεροσκαφών σε 2 ομοιώματα πραγματικού μεγέθους. Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να δουν τις συγκεκριμένες καμπίνες, καθώς και άλλες σε πλήρη 3D εικονικής πραγματικότητας.
Επιπλέον, για το κορυφαίο προϊόν – τα αεροσκάφη μονού διαδρόμου – η εταιρεία θα παρουσιάσει κάποιες καινοτομίες καθισμάτων, ενώ εκπρόσωποι της Airbus και άνθρωποι της Inflight VR, θα δείξουν πώς θα πάνε την εικονική πραγματικότητα IFE στο επόμενο επίπεδο – δηλαδή στους αιθέρες για μια πραγματική ψηφιακή “Airbus VR Εμπειρία”.