Δύο υποτροφίες θα επιχορηγήσει ο Όμιλος των Aldemar Resorts στο πλαίσιο δράσεων του σε θέματα κοινωνικής προσφοράς μέσα από το πλέον σύγχρονο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης «Mare Verde».  
Mε το βλέμμα στραμμένο στην εκπαίδευση και στην επιμόρφωση και στο πλαίσιο της συνεργασίας του Ομίλου με το MBA των τμημάτων Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα επιχορηγήσει δύο υποτροφίες για την εκπόνηση των μεταπτυχιακών διπλωματικών διατριβών δύο (2) μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017. Διευθυντής και Επιστημονικός Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Γεώργιος Κουρέτας ενώ επιβλέποντες των διπλωματικών εργασιών είναι οι διδάσκοντες του Προγράμματος κ. Καλυψώ Καραντινού και κ. Ειρήνη Ρηγοπούλου.
Παράλληλα, ο Όμιλος Aldemar Resorts θα ανοίξει τις πόρτες του ξενοδοχείου Aldemar Olympian Village στην Πελοπόννησο και θα φιλοξενήσει 40 φοιτητές του ΜΒΑ προκειμένου να τους δώσει την δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν εκτενέστερα για την οργάνωση και την λειτουργία των τμημάτων του ξενοδοχείου.