Για τις μελλοντικές εξελίξεις και τα σχέδια της για την τοπική αγορά, ενημέρωσε τους συνεργάτης της στην Αθήνα η Qatar Airways.
“Οι συνεργάτες μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Qatar Airways στην Ελλάδα, διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην στρατηγική και τα βήματα μας στην Ελλάδα. Η συμβολή τους στην μελλοντική μας εξέλιξη είναι θεμελιώδης. Για αυτό τον λόγο θέλουμε να είμαστε κοντά τους, προσφέροντας μια όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για όλα τα νέα και τα σχέδια μας στην τοπική αγορά. Από τους κύριους στόχους της εταιρείας μας είναι να προσφέρει μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία, που αναβαθμίζεται συνεχώς και καλύπτει ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ταξιδιωτικές ανάγκες. Αυτός ο στόχος δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση και εποικοδομητική συνεργασία των ταξιδιωτικών γραφείων.”  
Ο Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος, ενημέρωσε τα στελέχη των ταξιδιωτικών γραφείων και για την QSuite, την πολυαναμενόμενη και επαναστατική νέα Business Class καμπίνα που παρουσίασε πρόσφατα στην παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία η Qatar Airways. Πιο συγκεκριμένα, η QSuite περιλαμβάνει το πρώτο διπλό κρεβάτι διαθέσιμο στην Διακεκριμένη Θέση, με πάνελ που ανοίγουν και κλείνουν ανάλογα με τις προτιμήσεις, επιτρέποντας στους επιβάτες σε διπλανές θέσεις να δημιουργούν το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιο. Τα προσαρμοζόμενα πάνελ και η δυνατότητα τοποθέτησης των οθονών στο κέντρο των 4 θέσεων επιτρέπουν σε συνεργάτες, φίλους και οικογένειες οι οποίες ταξιδεύουν μαζί να μεταμορφώνουν τον χώρο τους σε μια ιδιωτική σουίτα, επιτρέποντάς τους να εργαστούν, να δειπνήσουν και να επικοινωνήσουν. Αυτά τα νέα χαρακτηριστικά προσφέρουν την απόλυτη εξατομικευμένη ταξιδιωτική εμπειρία που επιτρέπει στους επιβάτες να δημιουργούν το περιβάλλον που ταιριάζει στις δικές τους μοναδικές ανάγκες.
Για τους προορισμούς ενημέρωσε τα στελέχη η Υπεύθυνη Κρατήσεων της Qatar Airways Μαρία Παλαιολόγου. Αναφέρθηκε στους νέους προορισμούς που έχουν ήδη ενταχθεί στο δίκτυο της εταιρείας, όπως το Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, όπου εγκαινιάστηκε επίσης και η μεγαλύτερη σε διάρκεια απευθείας εμπορική πτήση στον κόσμο, αλλά και σε αυτούς που θα προστεθούν το 2017/18, όπως τα Γιανμπού και Ταμπούκ (Σαουδική Αραβία), Δουβλίνο (Ιρλανδία), Νίκαια (Γαλλία), Σκόπια (Π.Γ.Δ.Μ.), Τσιάνγκ Μαϊ (Βόρειος Ταϊλάνδη), Σαράγεβο (Βοσνία Ερζεγοβίνη), Λιμπερβίλ (Γκαμπόν), Ντουάλα (Καμερούν), Ρίο ντε Τζανέιρο (Βραζιλία), Σαντιάγο (Χιλή), Καμπέρα (Αυστραλία), Μεντάν (Ινδονησία) και Λας Βέγκας (ΗΠΑ).