Το Creta Maris Beach Resort ξεχώρισε για άλλη μία χρονιά στις προτιμήσεις των Γερμανών τουριστών, αποσπώντας το βραβείο «Top Hotel Partner 2016» από το Γερμανικό τουριστικό γραφείο Schauinsland.
Η διάκριση -που παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου Μεταξά Νίκος Σφακιανάκης-επιβεβαιώνει τόσο την επιτυχημένη συνεργασία Creta Maris Beach Resort-Schauinsland όσο και την ανάδειξη του ξενοδοχείου στις υψηλές προτιμήσεις των πελατών του.
“Εκτιμούμε βαθιά την κάθε πιστοποίηση και βραβείο που λαμβάνουμε από τους συνεργάτες και επισκέπτες μας, τόνισε μεταξύ άλλων ο κ.Σφακιανάκης. Θεωρούμε χρέος μας να συνεχίσουμε να είμαστε ένα αγαπημένο ξενοδοχείο αλλά και ένας πολύτιμος συνεργάτης και να λαμβάνουμε τοβραβείο «Top Hotel Partner» κάθε χρόνο”.

Σχετικά με το Creta Maris Beach Resort:
Το Creta Maris Beach Resort ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων Μεταξά και λειτουργεί από το 1975. Έχει δυναμικότητα 680 δωμάτια, σουίτες και bungalows, 6 εστιατόρια, 7 μπαρ, 7 πισίνες, γυμναστήριο, Hammam Spa, Children’s Club, και πολλούς χώρους για εξωτερικές και εσωτερικές δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες.
Σχετικά με τον Schauinsland-Reisen GmbH:
Ο Schauinslandreisen είναι ένας μεσαίου μεγέθους ανεξάρτητος τουριστικός πράκτορας, ο οποίος αυτή τη στιγμή κατέχει την έβδομη θέση μεταξύ των γερμανικών τουριστικών πρακτόρων και βρίσκεται ανάμεσα στις 20 κορυφαίες εταιρείες στον τομέα του τουρισμού στην Ευρώπη. Ο SchauinslandReisen προσφέρει πακέτα διακοπών σε προορισμούς όπως οι Βαλεαρίδες Νήσοι, τα Κανάρια Νησιά, η Τουρκία, η Αίγυπτος, η Τυνησία, η Πορτογαλία, η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Καραϊβική και σε άλλους μακρινούς προορισμούς όπως η Ασία και η Ανατολή.