Τριάντα χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας του στην Ελλάδα, γιόρτασε σε μία λαμπρή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής και με μία χορηγία στο Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα» (μη κερδοσκοπικός οργανισμός, πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες) η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Ενας φορέας, όπου από το 1987 έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με τα σπουδαιότερα έργα υποδομής της χώρας μας, αλλά και να αναβαθμίσει συνολικά την έννοια της ποιότητας με περισσότερες από 10.000 πιστοποιήσεις σε ποικίλους τομείς.
Η στροφή μάλιστα του φορέα στο εξωτερικό -το 2005- στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και πλέον οι επιθεωρητές του βρίσκονται σε όλο τον κόσμο μεταφέροντας ελληνική τεχνογνωσία και υπογράφοντας την ασφάλεια κτιρίων, συστημάτων, έργων υποδομής και εγκαταστάσεων.
«Η μεγαλειώδης και μαζική συμμετοχή συνεργατών, πελατών και φίλων στη γιορτή για τα 30 χρόνια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), πέρα από το γεγονός ότι με συγκίνησε καθότι είμαι από την αρχή σε αυτό το ταξίδι των 30 χρόνων, κυρίως με κάνει υπερήφανο γιατί βλέπω τη συνολική αναγνώριση της προσπάθειας του Φορέα μας να προάγει όλα αυτά τα χρόνια την έννοια της Ποιότητας στη Χώρα μας, αλλά και γιατί πάνω απ’ όλα αποτελεί την επιβράβευση της αδιαμφισβήτητης αντικειμενικότητας και κυρίως του ήθους που μας χαρακτήρισε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας.», επεσήμανε κατά την ομιλία του ο Γεώργιος Κεχριμπάρης, Μέλος ΔΣ TÜV HELLAS (TÜV NORD) & Regional Manager Middle East TÜV NORD GROUP.
«Τα πράγματα που πρέπει να κάνεις, τα μαθαίνεις κάνοντάς τα είπε ο Αριστοτέλης. Κι εμείς τα μάθαμε, έχοντας πλέον διαγράψει 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας ως ομάδα με σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας, στο περιβάλλον και στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε. Βασιστήκαμε στην Υπευθυνότητα, την Αντικειμενικότητα και τη Διαφάνεια. Κινηθήκαμε με γνώμονα την Καινοτομία. Ευχαριστώ θερμά όλη την ομάδα της TÜV HELLAS (TÜV NORD) γιατί όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να Κάνουμε τον Κόσμο Ασφαλέστερο. Γιατί Η Ποιότητα δεν είναι μία πράξη. Είναι συνήθεια.», τόνισε μεταξύ άλλων ο Σάββας Πελτέκης, Διευθύνων Σύμβουλος TÜV HELLAS (TÜV NORD).
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος του ΔΣ του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp, o οποίος -μεταξύ άλλων- ανέφερε ότι «στην διάρκεια των 30 ετών ανάπτυξης και επέκτασής της, η TÜV HELLAS έχει εξελιχθεί σε πρότυπο για τον Οργανισμό μας και για τις ακόμα 50 εταιρείες που έχουν ιδρυθεί τα τελευταία τριάντα χρόνια στο TÜV NORD GROUP. Η εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία της οφείλεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: Στην ποιότητα και εκπαίδευση των στελεχών της, στην ευελιξία προσαρμογής της στις συνεχείς αλλαγές των επιχειρηματικών αναγκών και στη φιλοδοξία υλοποίησης διεθνών projects ξεπερνώντας τα γεωγραφικά της σύνορα, με την παρουσία της πλέον σε όλο τον κόσμο. Στην πραγματικότητα η TÜV HELLAS σήμερα είναι παντού, από την Αυστραλία έως την Αμερική».
Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο του εορτασμού ο Πρόεδρος του TÜV NORD GROUP, Dr. Dirk Stenkamp, προχώρησε στην απονομή Χορηγίας προς το Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», έναν μην κερδοσκοπικό οργανισμό, πρότυπο εκπαιδευτικό κέντρο για άτομα με ειδικές ανάγκες, πιστοποιημένο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD).