Νέες σημαντικές συμμαχίες της FedHATTA στην πλατφόρμα των “ΔΩΔΕΚΑ”. Στην φαρέτρα της και το Greek Gastronomy Guide -ο ψηφιακός οδηγός της ελληνικής γαστρονομίας- που θα παρουσιάζεται στην πληρέστερη ταξιδιωτική πλατφόρμα για τις διακοπές στην Ελλάδα το “ΔΩΔΕΚΑ” της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων-FedHATTA.
Η προσθήκη της σελίδας Greek Gastronomy Guide αποτελεί άλλη μία πρόταση στον πλούσιο κατάλογο του “ΔΩΔΕΚΑ”, ο οποίος εμπλουτίζεται συνεχώς με ταξιδιωτικές εμπειρίες, δραστηριότητες και αξιοθέατα που παρουσιάζουν μεγάλο τουριστικό ενδιαφέρον και συνθέτουν τις 12 θεματικές ενότητες του ομώνυμου προγράμματος της FedHATTA για την τουριστική προβολή λιγότερο γνωστών προορισμών της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Ο oδηγός ελληνικής γαστρονομίας (Greek Gastronomy Guide- GGG) προσφέρει ενημέρωση για όλες τις αξίες και τα αγαθά του γαστρονομικού πολιτισμού της Ελλάδας και δομείται γύρω από 12 άξονες χαρτογράφησης, σε αντιστοιχία με τη φιλοσοφία της πλατφόρμας “ΔΩΔΕΚΑ”.
H πλατφόρμα “ΔΩΔΕΚΑ” υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας με σκοπό να προβάλλει το σύνολο των ταξιδιωτικών εμπειριών που προσφέρει κάθε γωνιά της Ελλάδας στον επισκέπτη.