Την δημιουργία μίας νέας low cost αεροπορικής εταιρείας της Level με έδρα την Bαρκελώνη ανακοίνωσε η British Airways IAG, απατώντας με πράξεις στις προκλητικά χαμηλές τιμές της Norwegian στα διηπειρωτικά ταξίδια προς της ΗΠΑ.
Με έδρα την Βαρκελώνη η Level θα ταξιδεύει για Λος Άντζελες, Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, Πούντα Κάνα στην Δομινικανή Δημοκρατία.
Οι πτήσεις της νέας εταιρείας θα ξεκινήσουν φέτος τον Ιούνιο και το κόστος του ταξιδιού για Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο θα ξεκινά από 115 ευρώ (99 λίρες),  Μπουένος Άιρες και Πούντα Κάνα στην Δομινικανή Δημοκρατία με 171 ευρώ (149 λίρες). Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα μέθοδος επάνδρωσης του αεροσκάφους που θα ακολουθήσει η εταιρεία, αφού όπως ανακοινώθηκε δεν θα στελεχώνει τις πτήσεις της με δικό της προσωπικό αλλά θα “νοικιάζει” προσωπικό από την άλλη εταιρεία του ομίλου AIG, Iberia.
Τα δύο νέα Airbus A330 της εταιρείας που θα πραγματοποιούν τις πτήσεις περιλαμβάνουν 293 οικονομικές θέσεις και 21 premium οικονομικές.
Αξίζει να σημειωθεί πως το εισιτήριο περιλαμβάνει αποκλειστικά την θέση και μια χειραποσκευή. Επιπλέον αποσκευές χρεώνονται ενώ επιπρόσθετη είναι η χρέωση για φαγητό, επιλογή συγκεκριμένης, wi-fi και οποιαδήποτε άλλη παροχή εντός αεροπλάνου.