Στην διεθνή Τουριστική έκθεση Salon Mondial du Tourism, που πραγματοποιείται μέχρι τις 19 Μαρτίου στο Παρίσι στο Εκθεσιακό Κέντρο Porte de Versailles συμμετέχει με περίπτερο η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με προορισμούς από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.
Πρόκειται για μία έκθεση με νέες θεματικές περιοχές όσους αναζητούν την ταξιδιωτική εμπειρία. Διακοπές ή ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο για όλα τα γούστα για ταξίδια πολυτελείας, glamping, για τον πολιτισμό, ρομαντικά, μέχρι ταξίδια περιπέτειας έξω από την πεπατημένη.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα βρουν πολλές προσφορές σε ταξιδιωτικά  πακέτα, θα πάρουν συμβουλές από bloggers για την επόμενη περιπέτεια, θα δουν προτάσεις για city break και all inclusive διακοπές κρουαζιέρας ή ταξίδια για ΑμεΑ, θα ανακαλύψουν τα πάντα για τον οινικό τουρισμό και θα ενημερωθούν για τις νέες τάσεις και καινοτομίες όπως ο Τουρισμός αλληλεγγύης ή cocooning στην ύπαιθρο.
Πέρυσι την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 110.000 άτομα και φέτος στα 11.000 m² του χώρου της φιλοξενεί ειδικούς πάνω από 500 προορισμούς απ’ όλο τον κόσμο.