Η Amadeus, κορυφαίος τεχνολογικός συνεργάτης της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, ανακοινώνει την συνεργασία της με την Emirates, για την διάθεση των branded ναύλων της αεροπορικής εταιρείας στο κανάλι διανομής της.
Οι ναύλοι Saver, Flex καιFlex Plus θα είναι διαθέσιμοι προς κράτηση από το κανάλι διανομής της Amadeus σε συνεργαζόμενα με την Amadeus ταξιδιωτικά γραφεία. Μέσα από αυτή την κίνηση η Emirates θα αυξήσει το branding, τα επίπεδα διαφοροποίησης και τις ευκαιρίες upsell των ταξιδιωτικών προσφορών της, δείχνοντας ξεκάθαρα την πλήρη αξία του κάθε πακέτου προσφορών. Είτε μέσω του cryptic είτε μέσω τουgraphic περιβάλλοντος οι χρήστες του συστήματος της Amadeus θα μπορούν πλέον να εξυπηρετούν καλύτερα τους πελάτες τους, προτείνοντας τους ναύλους που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του εκάστοτε ταξιδιώτη.
Μέχρι στιγμής 52 αεροπορικές εταιρείες έχουν υιοθετήσει το Airline Fare Families της Amadeus, με 36 εταιρείες να εφαρμόζουν πλήρως την μεγαλύτερη και πιο πολυποίκιλη ταξιδιωτική κοινότητα. Με αύξηση της τάξεως του 70% σε ετήσιες κρατήσεις που συμπεριλαμβάνουν και άλλες υπηρεσίες, η ηγετική για την βιομηχανία τεχνολογία merchandising της Amadeus, συνεχίζει να προσφέρει πραγματικά αποτελέσματα για αεροπορικές εταιρείες, ταξιδιωτικά γραφεία και ταξιδιώτες.
Η Amadeus…
…είναι η κορυφαία εταιρεία παροχής προηγμένων τεχνολογικών λύσεων για την παγκόσμια ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία. Στους πελάτες της συγκαταλέγονται οι προμηθευτές ταξιδιού (αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εταιρίες σιδηροδρόμων, ακτοπλοϊκές εταιρίες κλπ.), οι πωλητές ταξιδιών (ταξιδιωτικά γραφεία και ιστοσελίδες) και οι αγοραστές ταξιδιών (εταιρίες και ιδιώτες).
…απασχολεί περίπου 13.000 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και λειτουργεί γραφεία στη Μαδρίτη (κεντρικά γραφεία), στη Νίκαια (γραφεία ανάπτυξης) και στο Έρντινγκ (κέντρο λειτουργίας), καθώς επίσης και 71 τοπικά Εμπορικά Γραφεία σε όλο τον κόσμο.
…είναι εισηγμένη στο Ισπανικό Χρηματιστήριο και συναλλάσσεται κάτω από το σύμβολο “AMS.MC”, ενώ πραγματοποιεί επίσης συναλλαγές και στους IBEX 35.
Ο Όμιλος λειτουργεί με επιχειρηματικό μοντέλο βασισμένο σε συναλλαγές. Για το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε στις 31.12.2013, η εταιρία ανακοίνωσε έσοδα 3.103,7 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1.188,7 εκατ. ευρώ.