Με τον τίτλο «Ψάχνεις  για ένα παράδεισο που δεν έχει ανακαλυφθεί» η Vogue-Αυστραλίας προτείνει τη Μήλο σαν το καλύτερο ελληνικό νησί για το 2017.
Στο άρθρο γίνεται μια σύντομη  αναφορά στην ιστορική δημιουργία του νησιού από την έκρηξη ηφαιστείου και εστιάζει στις  πιο διάσημες  παραλίες ,που σου κόβουν την ανάσα όπως το Σαρακήνικο που θυμίζει σεληνιακό τοπίο και το  Κλέφτικο που θεωρείται παλιό σπίτι πειρατών.
Το έγκυρο περιοδικό χαρακτηρίζει μοναδικές, μαγευτικές  και εξαιρετικές όλες τις παραλίες, περισσότερες  από 70 , που λόγω μορφολογίας είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.
Δικαίως  λοιπόν η Μήλος σύμφωνα άλλωστε με τη Vogue θεωρείται η θεά του έρωτα και της ομορφιάς  όπως  χαρακτηρίζεται και το άγαλμα της θεάς Αφροδίτης που κοσμεί το μουσείο του Λούβρου και χαρίζει διασημότητα στο νησί των Κυκλάδων.
Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μήλου και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της ΚΕΔΕ κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης τόνισε: « Η συστηματική προσέγγιση της πολύ σημαντικής Αυστραλιανής αγοράς που γίνεται τα τελευταία χρόνια έχει ήδη αποδώσει καρπούς. Και αυτό φαίνεται και από το δημοσίευμα του έγκυρου περιοδικού που είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ελπιδοφόρο για το νησί μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαι βέβαιος ότι σύντομα θα έχουμε και άλλα ευχάριστα νέα από την Αυστραλία»