Νέα δρομολόγια της Εllinair από Καβάλα προς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.

Θεσσαλονίκη 15/12/2016 – Η Εllinair, μέλος του Ομίλου Μουζενίδη, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη νέων δρομολογίων της εταιρείας από Καβάλα προς Μόσχα και Αγία Πετρούπολη.

Τα δρομολόγια θα πραγματοποιηθούν την περίοδο από 26/05/2017 έως 09/10/2017. Πιο αναλυτικά: οι πτήσεις από το αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» της Καβάλας για τη Μόσχα (Vnukovo International Airport) θα εκτελούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή ενώ οι πτήσεις για την Αγία Πετρούπολη (Pulkovo Airport) κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει περισσότερες επιλογές στους Ρώσους που επισκέπτονται την Ελλάδα, προτείνοντας προορισμούς λιγότερο γνωστούς στο εξωτερικό, εξίσου όμως ενδιαφέροντες, όπως η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, που διαθέτουν περιοχές με ιστορικά και θρησκευτικά Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς, ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, υπέροχες παραλίες όπως αυτές της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης και δυο πανέμορφα νησιά: τη Σαμοθράκη και τη Θάσο.

Ακολουθώντας τα Βήματα του Αποστόλου Παύλου, η θέση της Καβάλας, των Φιλίππων και της Σαμοθράκης είναι εξέχουσα καθώς αποτέλεσαν τους πρώτους σταθμούς του Αποστόλου των Εθνών στην Ευρώπη. Στους Φιλίππους μάλιστα βαπτίστηκε η πρώτη Ευρωπαία χριστιανή. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την επιλογή της Καβάλας, δεδομένου ότι ο Όμιλος Μουζενίδη φέρνει κάθε χρόνο χιλιάδες προσκυνητές από τη Ρωσία και τις γειτονικές χώρες, που θέλουν να γνωρίσουν περιοχές με ιδιαίτερο θρησκευτικό ενδιαφέρον σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Ellinair: http://el.ellinair.com