«Ιστορίες Ελληνικής Οινογαστρονομίας» από το Σεπτέμβρη μέχρι και το Νοέμβρη, στις 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises.

Η Celestyal Cruises, αναλαμβάνει να μυήσει τους επιβάτες της στην ελληνική οινογαστρονομία, ξεκινώντας με μαθήματα οινογνωσίας (12 Σεπτεμβρίου και 10 Οκτωβρίου) στις κρουαζιέρες «Εικόνες του Αιγαίου» με το Celestyal Olympia, με προορισμούς Μύκονο, Κουσάντασι, Πάτμο, Ρόδο, Ηράκλειο και Σαντορίνη. Tο Κτήμα Μερκούρη θα αναλάβει την περιήγηση των επιβατών στα «άδυτα» του καλού κρασιού με προτάσεις που φέρουν την ποιοτική και γνωστή υπογραφή του. Παράλληλα, όμως, οι 7ήμερες κρουαζιέρες του Celestyal Crystal το Σεπτέμβριο, με προορισμούς Κωνσταντινούπολη, Κουσάντασι, Σαντορίνη, Άγιο Νικόλαο, Ρόδο, Σύμη, Χίο και Μύκονο, είναι αφιερωμένες σε δύο αμιγώς ελληνικά προϊόντα, τη Μαστίχα Χίου (16/09 και 30/09) και στο Ελληνικό Ελαιόλαδο (09/09 και 23/09).
Το mastihashop, λοιπόν, θα παρουσιάσει τα προϊόντα του και θα «προκαλέσει» τους παρευρισκόμενους σε γευστικές δοκιμές. Αντίστοιχα, η GAEA, κορυφαία ελληνική εταιρεία που ειδικεύεται στις ελιές και τα παράγωγά της, θα συμβουλεύσει με τον πιο διαδραστικό τρόπο, το «Hot Potato Test», για το πώς ξεχωρίζουμε το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Αυθεντικά ελληνικά ηδύποτα, όπως ούζο, τσίπουρο και λικέρ θα δοκιμάσουν οι επιβάτες στις κρουαζιέρες του Celestyal Olympia στις 5 και 16 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Επίδειξη των δημοφιλέστερων ποικιλιών των Ελληνικών κρασιών και «πάντρεμα» με τα Αιγαιοπελαγίτικα τυριά, συνοδευόμενη από οινογευσία «μετά μουσικής» θα απολαύσουν οι επιβάτες του Celestyal Olympia που έχουν επιλέξει συγκεκριμένα τις κρουαζιέρες «Εικόνες του Αιγαίου» στις 23/09, 26/09 και 21/10. Συγχρόνως, διευρύνοντας την εμπειρία για τους επιβάτες του πλοίου, η Celestyal Cruises έχει προγραμματίσει την παρασκευή ελληνικής πίτας και ζυμαρικών στην 4ήμερη κρουαζιέρα «Εικόνες του Αιγαίου» (19 Σεπτεμβρίου και 24 Οκτωβρίου), ενώ παράλληλα, ο Kρις Αθανασιάδης, Chef και ιδιοκτήτης του Nice n Easy θα επιβιβαστεί στις 23 Σεπτεμβρίου για να καταπλήξει τους παρευρισκόμενους με τις δημιουργίες του.
Η συγκεκριμένη σειρά θεματικών κρουαζιέρων, γίνεται σε συνεργασία με τον κ. Γ. Καλώστο, food and travel consultant.
Τέλος, μια απολαυστική γεύση της ελληνικής κουζίνας θα λάβουν οι επιβάτες στα πλοία της Celestyal Cruises στις 7 και 14 Οκτωβρίου από την επιτυχημένη Ελληνίδα blogger, Two Minutes Angie, με την ίδια να παρουσιάζει εν πλω  γνωστά ελληνικά πιάτα. Σημειώνεται, ότι στις 9 Σεπτεμβρίου το Celestyal Olympia θα βρίσκεται σε εορταστική διάθεση, καθώς η 3ήμερη κρουαζιέρα θα είναι αφιερωμένη στα ελληνικά πανηγύρια. Θα μαγειρευτούν τοπικές ελληνικές συνταγές και όπως ακριβώς συμβαίνει στα πανηγύρια, οι επιβάτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μικρά αναμνηστικά δώρα.
Γνωρίζοντας καλά την ελληνική οινογαστρονομία, η Celestyal Cruises, έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα των κρουαζιέρων του Φθινοπώρου, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την έννοια της «Φιλοξενίας» με το νόημα και τη σημειολογία που της απέδιδαν οι Αρχαίοι Έλληνες. Συνεπώς, οι Ιστορίες Ελληνικής Φιλοξενίας της Celestyal Cruises ολοκληρώνονται  τους δύο πρώτους φθινοπωρινούς μήνες, με πλούσιες γεύσεις από όλη την Ελλάδα και αυθεντικές εμπειρίες για τους επιβάτες.
Σχετικά με την Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises αποτελεί τη μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας με βάση τα Ελληνικά νησιά, την Τουρκία και την Κούβα. Δύο από τα πλοία της εταιρείας, τα «Thomson Spirit» και «Thomson Majesty», είναι υπό ναύλωση με την Thomson Cruises της TUI AG. H Celestyal Cruises με 30 χρόνια εμπειρίας σήμερα είναι η μοναδική εταιρεία κρουαζιέρας η οποία εδρεύει στην Ελλάδα. Επισκέπτεται τα περισσότερα ελληνικά λιμάνια από οποιαδήποτε άλλη εταιρεία (συνολικά 30 λιμάνια) προωθώντας την αυθεντική ελληνική εμπειρία και προβάλλοντας τις ομορφιές, τη φιλοξενία, τις γεύσεις και τον πολιτισμό της χώρας μας στους ξένους επισκέπτες. Αποτελώντας ένα ραγδαία αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό οργανισμό και με σεβασμό στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των φιλοξενούμενων του, η Celestyal Cruises προσφέρει καθημερινά σταθερή ποιότητα υψηλών υπηρεσιών, σε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Τέλος, η Celestyal Cruises είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρουαζιέρας (CLIA Ευρώπης). Το λογότυπο της Celestyal επικαλείται τη θάλασσα, τον ήλιο και τον άνεμο. Αντανακλά τη δέσμευση της εταιρείας με τις Ελληνικές της ρίζες και την υποστήριξή της στην οικονομία και την προστασία του κάθε προορισμού που επισκέπτεται. Be different. Live the Authentic.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: CelestyalCruises.com.