Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016
Συνάντηση με τη Διοίκηση του ΟΑΕΕ για τα ασφαλιστικά θέματα του ΤΑΝΤΠ-ΟΑΕΕ που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου των τουριστικών γραφείων είχαν την Πέμπτη 04/08/16 οι εκπρόσωποι της FEDHATTA (Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων).

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας , κ.κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και Στάθης Σκρέτας, καθώς και το Μέλος του Δ.Σ κ. Γιώργος Παλιούρας, είχαν μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνάντηση με το Διοικητή, κ. Δημήτρη Τσακίρη και τον Υποδιοικητή κ. Δημήτρη Χριστοφορίδη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν το αίτημα για Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες για τους ασφαλισμένους του ΤΑΝΠΤ-ΟΑΕΕ καθώς και γενικότερα κλαδικά θέματα ασφάλισης.

Η Διοίκηση του ΟΑΕΕ διαβεβαίωσε ότι γίνεται προσπάθεια ενοποίησης και ηλεκτρονικής καταγραφής του Μητρώου Ασφαλισμένων του ΤΑΝΤΠ, με στόχο από 01/01/2017, να υπάρχουν ηλεκτρονικές υπηρεσίες και για τους ασφαλισμένους του κλάδου των τουριστικών γραφείων και δεσμεύτηκε να εξετάσει τα επιμέρους κλαδικά αιτήματα.