Στις 27 Σεπτεμβρίου, το ξενοδοχείο 5* Rodos Park υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον αγαπημένο Έλληνα σεφ Ανδρέα Λαγό για να επαναλάβει την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Executive Chef του ξενοδοχείου, Κωνσταντίνο Βασιλείου. Οι δύο σεφ ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους σε μια γαστρονομική εμπειρία, που γεφυρώνει τις γεύσεις και τα αρώματα του Ιονίου και του Αιγαίου Πελάγους.

Οι επισκέπτες του Rodos Park και οι κάτοικοι της Ρόδου είναι καλεσμένοι σε μια γιορτή που τιμά τη θάλασσα, τη γη και την ελληνική παράδοση, μέσα από το πάντρεμα επιρροών και υλικών. Η Ρόδος, στο σταυροδρόμι των δύο θαλασσών, φιλοξενεί τον Ανδρέα Λαγό που δημιουργεί αποκλειστικά για το Rodos Park μενού γευσιγνωσίας πέντε πιάτων. Μια ευκαιρία γνωριμίας με τοπικές πρώτες ύλες και παραδόσεις την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στους καταπράσινους κήπους του εστιατορίου Il Parco.

Ο Ανδρέας Λαγός, με βαθιά αγάπη για την ελληνική γη και τα προϊόντα της, αναζητά διαρκώς νέους, δημιουργικούς τρόπους ανάδειξής τους, όπως αποδεικνύει και μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» που παρουσιάζει. Ο Κωνσταντίνος Βασιλείου, εμπνευσμένος από την ποικιλομορφία της ελληνικής φύσης και των προϊόντων της, εστιάζει στη δημιουργική αξιοποίησή τους σε κάθε του πιάτο.

Κάντε την κράτηση σας τώρα στο +30 22410 89700 ή μέσω email στο info@rodospark.gr.

Όταν το Ιόνιο συναντά το Αιγαίο στη Ρόδο

Ημερομηνία: Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2025, από τις 21:00 

Τοποθεσία: Il Parco Restaurant, Rodos Park 

Επιμέλεια Μενού Γευσιγνωσίας 5 πιάτων: Ανδρέας Λαγός & Κωνσταντίνος Βασιλείου