17-18 Οκτωβρίου 2024, Μαγιόρκα, Ισπανία

logo%20summit%2Binstituciones%20%28003%29

Το Fundació Mallorca Turisme, σε συνεργασία με το Consell de Mallorca και το Παρατηρητήριο Αειφόρου Τουρισμού (STO Mallorca) και με την υποστήριξη του UN Tourism, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την τρίτη έκδοση της Συνόδου Κορυφής για τους Αειφόρους Προορισμούς. Αυτή η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Οκτωβρίου 2024 στο Hotel Zoetry Mallorca.

Η ατζέντα της Συνόδου Κορυφής περιλαμβάνει 1,5 ημέρες συζητήσεων και συνεντεύξεων, που καλύπτουν μια ποικιλία θεμάτων από τον ρόλο των προορισμών στη διαδικασία μετασχηματισμού της βιωσιμότητας έως διάφορες προοπτικές για τη βιωσιμότητα και τη δημιουργία σχετικών στοιχείων.

Η Σύνοδος Κορυφής θα συγκεντρώσει κορυφαίους εμπειρογνώμονες και φορείς λήψης αποφάσεων υψηλού επιπέδου από όλη την τουριστική βιομηχανία και τους συναφείς τομείς. Αυτή η συγκέντρωση στοχεύει να διευκολύνει μια ισχυρή ανταλλαγή ιδεών αιχμής, επιτυχημένων στρατηγικών και εμπειριών με μεγάλη επίδραση. Στόχος μας είναι να πρωτοστατήσουμε στη μετατροπή του τουρισμού σε σημαντική δύναμη για το παγκόσμιο καλό.

Επιπλέον, ένα κοινωνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τεχνικές επισκέψεις για το απόγευμα της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου και το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024 θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες.

 Επισκεφτείτε τον ιστότοπο για περισσότερες πληροφορίες.