Στο Υπουργείο Τουρισμού, υποδέχτηκε η υφυπουργός Έλενα Ράπτη τη δημοσιογράφο και συνεργάτιδα της ιταλικής RAI, με ειδίκευση στο τουριστικό marketing ελληνικών προορισμών στην Ιταλία Ελένη Σαρηκώστα, παρουσία και της δημοσιογράφου Νένας Ουζουνίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν στρατηγικές για την αποτελεσματική προβολή των ελληνικών προορισμών στην Ιταλία, καθώς και οι προοπτικές ενίσχυσης των τουριστικών ροών από την Ιταλία προς την Ελλάδα.

Η κα Ράπτη επεσήμανε τη σημασία της παρουσίας της Ελλάδας σε διεθνείς εκθέσεις τουρισμού, για την ανάδειξη των πλούσιων πολιτιστικών και φυσικών χαρακτηριστικών της.

Όπως ανέφερε η υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη: “Είναι γνωστό, πως οι Ιταλοί αγαπούν την Ελλάδα και την επισκέπτονται αρκετά συχνά, κάτι που μου επιβεβαίωσε και η κα Σαρηκώστα κατά τη διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησής μας. Μέσα από στοχευμένες δράσεις και συνεργασίες, μπορούμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο το brand «Ελλάδα» στο εξωτερικό, αυξάνοντας την τουριστική κίνηση. Όπως ενημέρωσα και την κα Σαρηκώστα, είμαστε ανοιχτοί σε κάθε πρόταση και πρωτοβουλία που θα συμβάλλει στην προώθηση και ενδυνάμωση του τουριστικού μας προϊόντος».