Μπίρες από όλον τον κόσμο, Συναυλίες Έντεχνου, Rock και Pop, Games, Free Beer tastings, Live radio shows από παραγωγούς του En Lefko, Red, Μελωδία… αυτό το φεστιβάλ θα τα έχει όλα και εσύ δεν γίνεται να το χάσεις. Σε περιμένουμε 10-12 Mαίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!!!! Με την παρέα, την οικογένεια, τους φίλους, το κατοικίδιο σου ή και μόνο/η σου! 

Χιλιάδες beer enthusiasts όπως εσύ, θα συναντηθούν για τρείς ημέρες για να γευτούν γνωστές αλλά και σπάνιες ετικέτες μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού, να ανακαλύψουν ελληνικές μικροζυθοποιίες που εμφιαλώνουν με όρεξη και μεράκι, να γνωρίσουν δεκάδες craft μπίρες υψηλού επιπέδου. Lager, Ale, Weiss, Pils, Pale Ale, Trappist, Αbbey, Tripel, Dinkel, Draught αλλά και Μηλίτηότι και να πίνεις, we’ve got your covered!

Παράλληλα, το φεστιβάλ θα φιλοξενεί καθημερινά FREE Beer Tastings, beer workshops, εξαιρετικές επιλογές σε Street Food, Live Radio Shows & DJ Sets από τις 14:00-18:00 από δημοφιλής ραδιοφωνικούς παραγωγούς των En Lefko 87.7 (Σάκης Τσιτομενέας & Σπύρος Παγιατάκης), Red 96.3 (Γιώργος Αποστόλου), Μελωδία 99.2, συναυλίες με συνολικά 9 διάσημους καλλιτέχνες, παιχνίδια για όλη την παρέα, stand up comedy shows και πολλά ακόμα happenings που θα διαμορφώσουν ένα εκπληκτικό τριήμερο στο κέντρο της πόλης.

Let’s Dance, Sing & Drink Beer!

9 Συναυλίες, 27 Ώρες Μουσικής! Το WORLD OF Beer Festival έχει ετοιμάσει 3 μοναδικές θεματικές μουσικές βραδιές. Έντεχνο, Rock, Pop…Mοιράζονται το stage του φεστιβάλ!

Με ποιους θα χορέψουμε και θα διασκεδάσουμε;

Παρασκευή 10.05 από τις 18:00  έως τις 23:00 οι Γιαγκίνηδες – Παυλίνα Βουλγαράκη –  Κώστας Μακεδόνας θα ανέβουν διαδοχικά στην σκηνή του φεστιβάλ και θα μας κάνουν να τραγουδήσουμε από ρεμπέτικα μέχρι … «τα ποδήλατά μας, όπως τα όνειρά μας ξέρουν από ανηφοριές»!

Σάββατο 11.05 από τις 18:00 έως τις 23:00 οι Rock bands Domenica – Κίτρινα Ποδήλατα – Μπλέ ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στην σκηνή και να μας κάνουν να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεων.

Κυριακή 12.05 από τις 18:00 έως τις 23:00 ετοιμαστείτε για ένα non-stop 90’s mix με αστείρευτη ενέργεια από τους Wedding Singers, για ένα εξωτικό χαρμάνι ήχων από την Πέννυ Μπαλτατζή και φυσικά να ξεσηκωθείτε με τα τραγούδιαενός από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές του ελληνικού κοινού, του Μύρωνα Στρατή.

Μην χάνεις χρόνο, αυτό το BEER PARTY δεν πρέπει να το χάσεις! Βγάλε τώρα το εισιτήριο σου. Κοστίζει ΜΟΝΟ €5 και μαζί με την είσοδο σου, στην τιμή περιλαμβάνει την ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση όλων των παραπάνω happenings και των συναυλιών αλλά ΚΑΙ 2 ΜΑΡΚΕΣ για FREE TASTING, μία για τη limited edition μπίρα του φεστιβάλ και μία μάρκα για free tasting μπίρας από εκθέτη – μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών.

Βγάλε το εισιτήριο σου εδώ https://www.more.com/happenings/festival/world-of-beer-2024/

Ημέρες & ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ

Παρασκευή 10 Μαΐου 2024 / 12:00-23:00

Σάββατο 11 Μαΐου 2024 / 12:00-23:00

Κυριακή 12 Μαΐου 2024 / 12:00-23:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων – Γκάζι

Ακολουθήσε μας επίσης σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις άμεσα όλα τα νέα του φεστιβάλ αλλά και τα happenings που θα ανακοινώνονται συνεχώς!

Υπό την Αιγίδα & τη στήριξη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών