Επίσης, είναι ο αυτός που έχει σχεδιάσει μια ξεχωριστή γκάμα artisanal ψωμιών για τη Bridor κι
έχει αναπτύξει πολλές τεχνικές ζύμωσης και ωρίμανσης της ζύμης.
Ο Frédéric Lalos είναι ένας παθιασμένος αρτοποιός με παράδοση, ένας πραγματικός τεχνίτης-
δημιουργός. Επιδιώκει μόνο την τελειότητα, χάρη στην οποία κέρδισε τον ανώτατο τίτλο του
Meilleur Ouvrier de France σε ηλικία μόλις 26 ετών.
Η επιμονή και η τελειομανία του τον οδήγησαν να εργαστεί για μερικές από τις πιο διάσημες
εταιρείες, από τη Lenôtre έως το Hôtel Matignon.
Χάρη στη διαρκή προσπάθειά του για τελειότητα, ο εξαιρετικός αυτός τεχνίτης κατάφερε να χαρίσει
ξανά στη γαλλική αρτοποιία την παλιά της αίγλη, ιδίως με την ανανέωση των μεγάλων
χαρακτηριστικών ψωμιών.
Η Bridor και ο Frédéric Lalos ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2010 για να μοιραστούν μαζί μας ότι
καλύτερο έχει να προτείνει η Γαλλική Αρτοποιία. Δημιούργησαν και προτείνουν τη σειρά προϊόντων
Frédéric Lalos, μια πλήρη γκάμα artisanal νόστιμων ψωμιών, με εξαιρετικές ιδιότητες ψησίματος,
που συνδυάζουν τη δημιουργικότητα, την τελειότητα και την αυθεντικότητα. Ορισμένα από αυτά
τα ψωμιά διαμορφώνονται ή διακοσμούνται με το χέρι, αναδεικνύοντας την απόλυτη δέσμευση
των δημιουργών τους στην ιδιαίτερη εμφάνιση και στις μοναδικές γεύσεις.
Bridor, Η ναυαρχίδα του Le Duff Group και το παγκοσμίου φήμης brand στο B2B
Η ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των premium κατεψυγμένων αρτοσκευασμάτων, η Bridor καταφέρνει
εδώ και 35 χρόνια να συνδυάζει την τεχνογνωσία της αρτοποιϊας με τη βιομηχανική παραγωγή
προσφέροντας, σε περισσότερες από 100 χώρες, υψηλής ποιότητας προϊόντα εμπνευσμένα όχι
μόνο από τη Γαλλική αλλά και την παγκόσμια κουλτούρα της αρτοποιϊας.
Η Bridor από το 1997 συνεργάζεται με τη σχολή Maison Lenôtre και με τη Meilleurs Ouvriers της
Γαλλίας (Best Craftsmen in France). Πιο συγκεκριμένα, έχει λανσάρει μια πλήρη γκάμα με τον
Frédéric Lalos, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (Best craftsmen in France). Από το 2021, η
Bridor συνεργάζεται επίσης με τον Pierre Hermé, με τον οποίο έχει αναπτύξει μια γκάμα
ζαχαροπλαστικής από εξαιρετικές πρώτες ύλες.
Bridor, Η ποιότητα στην καρδιά της διαδικασίας
 Μια παραγωγή που βασίζεται στις άψογες πρώτες ύλες, οι οποίες επιλέγονται σχολαστικά:
άλευρα από αλευρόμυλους που βρίσκονται σε απόσταση λιγότερη των 300χλμ από τα εργοστάσια,
αυγά από κότες ελευθέρας βοσκής, προζύμια δικής μας παραγωγής, και Π.Ο.Π. Βούτυρα.
 Συνεχείς και αυστηρότατοι έλεγχοι για την προέλευση, την ιχνηλασιμότητα και τη διασφάλιση
της εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών.
 Επενδύσεις στα τμήματα Έρευνας και Ανάπτυξης με 7 R&D εργαστήρια σε όλον τον κόσμο (3 στην
Γαλλία και 2 στην Β. Αμερική).
Bridor, Έμπνευση και Καινοτομία
Μια εταιρία με συνεχή ανάπτυξη και καινοτομίες που εμπνέει τις Γυναίκες και τους Άνδρες της
Bridor από το ξεκίνημα της. Περισσότερα από 100 προϊόντα εμπνευσμένα από τις διαφορετικές
κουλτούρες αρτοποιίας από όλον τον κόσμο, προσφέρονται κάθε χρόνο. Βραβευμένη πολλές
φορές, για την Ποιότητα και τις Καινοτομίες της, η Bridor έχει κερδίσει το βραβείο “Grand Prix
SIRHA Innovation 2021″ για τη σειρά Les Pains Cuisinés, η οποία δημιουργήθηκε από τη συνεργασία
με τον Sébastien Canonne, Best Craftsmen in France. Από το 2011, η Bridor ως περήφανος
υποστηρικτής του θεσμού, έγινε συνεργάτης των Bocuse d’Or.
ΒΑΣΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΑΘΜΟΙ
 2023 Τζίρος: 1,5 δις. ευρώ
 +3.500 υπάλληλοι
 Παρουσία σε περισσότερες από
100 χώρες
 9 εργοστάσια
 +500,000T προϊόντων κάθε χρόνο
1988: η γέννηση της Bridor στην Γαλλία
1997: η αρχή της συνεργασίας με την
Maison Lenôtre
2009: λανσάρισμα της σειράς Organic
2010: η αρχή της συνεργασίας με τον
Frédéric Lalos (Meilleur Ouvrier de
France) για τη δημιουργία της σειράς
ψωμιών που φέρουν τ’ όνομα του
2011: η αρχή της συνεργασίας με τα
Bocuse d’Or
2012: λανσάρισμα της κατηγορίας
ζαχαροπλαστικής
2021: η αρχή της συνεργασίας με την
Pierre Hermé Paris