Οι πελάτες σας, είτε ταξιδεύουν για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, θεωρούν δεδομένο ότι το ξενοδοχείο τους θα έχει τον κατάλληλο εξοπλισμό άθλησης. Σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι παροχές αποτελούν βασικό κριτήριο στην επιλογή ξενοδοχείου. Με τις λύσεις που προσφέρουμε για τα ξενοδοχεία, μπορείτε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες των πελατών σας, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.

HOTEL FITNESS CENTERS

Τα γυμναστήρια των ξενοδοχείων πρέπει να είναι σύγχρονα και προσαρμοσμένα στις τρέχουσες αθλητικές τάσεις, καθαρά, περιποιημένα και ελκυστικά για να προσελκύσουν τους πελάτες. Είτε θέλετε να αντικαταστήσετε τον εξοπλισμό του γυμναστηρίου σας, να αναδιαμορφώσετε τον χώρο άθλησης ή να φτιάξετε ένα νέο γυμναστήριο από το μηδέν, μπορείτε να συνεργαστείτε με τη Life Fitness για να σας βοηθήσουμε να καλύψετε τις ανάγκες των πελατών σας.

IN-ROOM ΕΠΙΛΟΓΕΣ FITNESS

Πολλοί ταξιδιώτες αναζητούν επιλογές που μπορούν να υποκαταστήσουν το πρόγραμμα άσκησης που ακολουθούν στο σπίτι τους. Η Life Fitness μπορεί να σας βοηθήσει να προσθέσετε εύκολα προσβάσιμο γυμναστηριακό εξοπλισμό στα δωμάτιά σας, ως πρόσθετη υπηρεσία στο παραδοσιακό γυμναστήριο, η οποία μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά πληρότητας και τα έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

Προσφέρετε στους πελάτες σας τον αγαπημένο τους εξοπλισμό σε έναν χώρο προσαρμοσμένο τόσο στο ξενοδοχείο σας όσο και στις ανάγκες τους. Αν δεν έχετε αρκετό χώρο στο ξενοδοχείο σας για γυμναστήριο, σας έχουμε τη λύση. Εκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χώρο, μετατρέποντάς τον σε γυμναστήριο, και αξιοποιήστε έτσι στο έπακρο τον χώρο του ξενοδοχείου σας, δίνοντας στους πελάτες σας επιλογές ευεξίας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΗ

Δεν πρέπει να παραβλέψετε το vibe του χώρου άθλησης. Ο premium σχεδιασμός και το εξαιρετικό στυλ αναβαθμίζουν το γυμναστήριο σ’ έναν χώρο για τον οποίο θα είστε περήφανοι. Σχεδιάστε έναν χώρο άθλησης που θα εμπνέει τους πελάτες σας, ανεξαρτήτως μεγέθους, σε συνεργασία με τη Life Fitness.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΑΘΛΗΣΗΣ

Τα fitness apps, τα wearables και η ολοένα εξελισσόμενη ψηφιακή τεχνολογία βελτιώνουν την εμπειρία του αθλούμενου. Η παρακολούθηση (tracking) της προπόνησης, οι προπονήσεις on-demand και οι καθημερινές προτάσεις προπόνησης είναι σημαντικές για τους πελάτες που θέλουν να συνεχίσουν να ασκούνται κατά τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο σας.

30 210 340 8400
Περαιώς 222, Ταύρος, Αθήνα
info@shopandtrade.gr