H HiT Hospitality Integrated Technologies A.E. αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο Ολοκληρωμένων Λύσεων Μηχανογράφησης στους τομείς της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι 1.550 και πλέον ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Αποστολή της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Σε αυτές περιλαμβάνονται, τόσο η αναζήτηση και επιλογή των καλύτερων εφαρμογών από το εξωτερικό, όσο και η ανάπτυξη πρωτοποριακών και εξατομικευμένων λύσεων ειδικά για τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία αναπτύσσει λογισμικό, αντιπροσωπεύει προϊόντα και υπηρεσίες και υποστηρίζει υπολογιστικά συστήματα ώστε να μπορεί να δημιουργεί κατάλληλες ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε τύπο και μέγεθος Τουριστικής επιχείρησης.

Με αρωγό την βαθιά εμπιστοσύνη στους συνεργάτες της και την προσωπική σχέση με όλους ανεξαιρέτως τους πελάτες, η προσπάθεια για υγιή επιχειρηματικότητα γίνεται με κοινωνική ευαισθησία.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η ΗΙΤ Α.Ε. έχει βραβευτεί επανειλημμένως για τις υπηρεσίες και τα καινοτόμα προϊόντα της. Χρονολογικά, πρώτα αναφέρουμε την βράβευσή της με ένα από τα «Διαμάντια» των Diamonds Of The Greek Economy, ως μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες για το 2014.

Το 2015 διακρίθηκε ως Entersoft Partner Of The Year στην κατηγορία “Installed Base”.

Το 2016 ήρθε η απονομή σε αυτήν του Χρυσού Βραβείου της κατηγορίας “Best IT, Web & Telecoms Supplier” των Special Awards από τα Greek Hospitality Awards.

Πιο πρόσφατα, η HiT S.A. τιμήθηκε ως μία από τις “Best Performing Companies”, τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του Ελληνικού Τουρισμού, στην εκδήλωση Αριστείας Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων “Treasures of Greek Tourism 2017”.

Επιστέγασμα της προσπάθειας και της εικοσιπενταετούς και πλέον προσφοράς της εταιρείας στον χώρο της Φιλοξενίας πρέπει να θεωρηθεί η ανάληψη του έργου Μηχανογράφησης του μεγαλύτερου ξενοδοχείου παγκοσμίως, του Ολυμπιακού Χωριού, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και οδήγησε σε τιμητική διάκριση στο Πεκίνο και συμμετοχή των στελεχών της ως επίσημοι προσκεκλημένοι της Beijing Tourism Administration στο International CEO Forum On The Hotel Industry στην Beijing το 2004, μετά την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων από την Επιτροπή.

Με κυρίαρχη την αγάπη προς την έρευνα και τις νέες τεχνολογίες αιχμής, η ΗΙΤ Α.Ε. υποστηρίζει νέους επιστήμονες και μηχανικούς και ενθαρρύνει την ανάπτυξη καινοτομικών ιδεών, παίρνοντας συχνά το ρίσκο της χρηματοδότησής τους. Καθ’ όλη τη μακρά πορεία της εταιρείας στον χώρο της Πληροφορικής και της Φιλοξενίας, κύριος στόχος παραμένει η πρωτοτυπία και η αυθεντικότητα των Λύσεων που προσφέρει με απώτερο στόχο πάντα την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής τουριστικής Αγοράς, την στήριξη της κοινωνίας και την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών στην χώρα, με δημιουργικότητα και ακεραιότητα.

HiT Awards

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ΗΙΤ Α.Ε. έχει αναπτύξει το δικό της σύστημα διαχείρισης ξενοδοχείων και καταλυμάτων –το πρώτο του είδους εξ ολοκλήρου σχεδιασμένο στην Ελλάδα- με την ονομασία Ermis, «κλασσικό» με το πέρασμα των χρόνων και με περισσότερες από 750 παραγωγικές εγκαταστάσεις, θεωρείται αποδεδειγμένης αξίας.

Το πρόγραμμα Ermis είναι το μοναδικό αμιγώς ελληνικό PMS που διδάσκεται στις ανώτερες σχολές τουριστικής εκπαίδευσης καθώς και στις σχολές ξενοδοχειακών υπηρεσιών. Ξενοδόχοι εμπιστεύονται το Ermis τόσο για το εύκολο προς χρήση περιβάλλον εργασίας που προσφέρει, όσο και για το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις οικονομικότερες λύσεις για ξενοδοχεία και καταλύματα, με δυνατότητα προσαρμογής στις απαιτήσεις της εκάστοτε εγκατάστασης.

Ο χώρος της Εστίασης δεν θα μπορούσε να παραλειφθεί από το φάσμα εργασιών της ΗΙΤ Α.Ε..Με προϊόντα-σταθμούς, όπως την Σουίτα HITPOS Suite, το symPOSium Web POS Suite και το PDA Android, τα οποία έχουν αναπτυχθεί εξ ολοκλήρου in house και εγκατασταθεί με επιτυχία στις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ/εστιατορίων και εστιατορίων γρήγορου φαγητού της χώρας, η ΗΙΤ Α.Ε. καταλαμβάνει επάξια το μεγαλύτερο μερίδιο και στον συγκεκριμένο χώρο.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε Ελλάδα, Κύπρο και τις λοιπές Βαλκανικές χώρες του γερμανικού συστήματος διαχείρισης ξενοδοχείων (PMS) Protel Hotel Software, το οποίο από το 1994 έως και σήμερα αριθμεί πάνω από 16.000 εγκαταστάσεις σε περισσότερες από ογδόντα (80) χώρες. Κάνοντας γνωστό στην Ελλάδα το διαχειριστικό αυτό σύστημα, η ΗΙΤ Α.Ε. κατάφερε να «απεγκλωβίσει» την ελληνική αγορά από την στασιμότητα και την χαμηλού επιπέδου εξυπηρέτηση στον κλάδο του ξενοδοχείου και της Φιλοξενίας.

Με ολοένα περισσότερες νέες συνεργασίες και επιλεγμένο πελατολόγιο, η ΗΙΤ Α.Ε. θέτει ψηλά τον πήχη της εξυπηρέτησης και στην Εστίαση, θέτοντας την υψηλή Τεχνολογία στην υπηρεσία της.

Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λεωφ. Συγγρού 350, Τ.Κ. 17674, Αθήνα

Τηλεφωνικό κέντρο:

+30 210 88 47 420

Fax:

+30 210 88 47 418

Email:

info@hit.com.gr