Το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού EURES της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) θα διοργανώσει φέτος την 1η διαδικτυακή εκδήλωση για τον Τουρισμό “Work in Greece – (Fiλoξeniα)” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024. 

Η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days και επικεντρώνεται αποκλειστικά στους κλάδους του Τουρισμού, της Φιλοξενίας και της Εστίασης, με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα που αναζητούν προσωπικό για την επόμενη θερινή τουριστική περίοδο 2024.

Σας επισυνάπτουμε το Δελτίο Τύπου και την Πρόσκληση που περιέχουν τις πληροφορίες για την εκδήλωση και τα εργαλεία της πλατφόρμας.

Την ημέρα της διαδικτυακής εκδήλωσης:

  • Οι εργοδότες θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν, να δημιουργήσουν το προφίλ τους και να αναρτήσουν θέσεις εργασίας.
  • Οι αναζητούντες εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν δωρεάν, να δημιουργήσουν το βιογραφικό τους, να αναζητήσουν θέσεις εργασίας και να συνομιλήσουν με εργοδότες είτε μέσω chat, είτε μέσω συνέντευξης.
  • Επιπλέον, θα γίνουν livestreaming παρουσιάσεις για συνθήκες διαβίωσης και εργασίας, συμβουλευτικές υπηρεσίες και τα προφίλ των επιχειρήσεων.

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την εκδήλωση που έχει αναρτηθεί στην πλατφόρμα European Online Job Days:

Work in Greece – (Fiλoξeniα)

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση.