Η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Καλλιόπη Βέττα, παρευρέθηκε στην κοινή πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση των επαγγελματικών σωματείων τουριστικών σκαφών Ε.Π.Ε.Σ.Τ., Π.ΕΝ.Ε.Τ.Η.Σ. και Σ.Ι.Τ.Ε.Σ.Α.Π., την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024 στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Π. Φαλήρου, όπου είχε την ευκαιρία να γνωριστεί με τα μέλη και τα διοικητικά τους συμβούλια, να ανταλλάξουν ευχές για τη νέα χρονιά, καθώς και απόψεις για το παρόν και το μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού στη χώρα μας.

20240116 194716Παρά την προσπάθεια που έγινε από την πλευρά των εκπροσώπων της κυβέρνησης της Ν.Δ. να πείσει ότι «όλα βαίνουν καλώς» στον χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, στην εκδήλωση αναδείχθηκε σειρά προβλημάτων που ταλανίζουν τον συγκεκριμένο κλάδο επαγγελματικών σκαφών αναψυχής και ημερόπλοιων, με κυριότερα την έλλειψη θέσεων ελλιμενισμού και τη μεγάλη αύξηση του κόστους ελλιμενισμού, κυρίως σε μαρίνες της Αττικής.

IMG eb6dc8d94303d5be2fd1f4590d6a715e VΗ κ. Βέττα, από τη θέση της Τομεάρχη Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στον χαιρετισμό της, αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, υποσχέθηκε ότι θα εργαστεί μαζί τους για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και να ενισχυθεί η εναλλακτική αυτή μορφή τουρισμού που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πορεία του ελληνικού τουρισμού, την οικονομική ανάπτυξη και την αναβάθμιση της εικόνας της Ελλάδας στο εξωτερικό

20240116 181450