Holiday Inn Thessaloniki

Το Holiday Inn Thessaloniki συνδυάζει την εμπειρία και την ποιότητα μίας διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων με τη φημισμένη Ελληνική φιλοξενία, προσφέροντας στους επισκέπτες του, την ιδανική διαμονή. Bρίσκεται στο εμπορικό & πολιτιστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην αγορά, τα κέντρα διασκέδασης και τα ιστορικά αξιοθέατα. Τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια και οι πολυτελείς  σουίτες παρέχουν όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες & ανέσεις για μία ευχάριστη διαμονή. Έπειτα από ριζική ανακαίνιση στο ισόγειο του ξενοδοχείου, στονέο πλέονOpen Lobby, λειτουργεί το εστιατόριο «Aristotelis» με επισιτιστικές προτάσεις για όλες τις ώρες της ημέρας, το μπαρ «Capitol»  με café και take away όλο το 24ωρο, το Μedia lounge & το  PC corner. Η πρόσφατη ανακατασκευή του 9ου ορόφου του ξενοδοχείου, υποδέχεται το  Level 9”, ένα εκλεπτυσμένο Bar – Restaurant, με γευστικά πιάτα, εμπνευσμένα κοκτέιλ, αλλά και με εντυπωσιακή θέα στην πόλη και τον Θερμαϊκό κόλπο. Επίσης, στον 9ο  όροφο η καινούρια εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αποτελεί μια αναζωογονητική επιλογή. Με εκπληκτική θέα στην Άνω Πόλη και φυσικό φως, η πισίνα είναι διαθέσιμη όλο το χρόνο.

Απολαύστε λαμπερά ρεβεγιόν στο Holiday Inn Thessaloniki:

To «Candlelight dinner» στις 24/12/2023 θα ζωντανέψει το πνεύμα των Χριστουγέννων και θα σας ταξιδέψει σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με εκλεπτυσμένο μενού 5-πιάτων και ζωντανή μουσική ορχήστρας.

Υποδεχθείτε το Νέο Έτος στο «New Years Eve Gala dinner» στις 31/12/2023 με μοναδικές γαστρονομικές γεύσεις που έχει επιμεληθεί ο executive chef.  Zωντανή μουσική, με μελωδίες από την Ελληνική και διεθνή σκηνή θα απογειώσουν την διασκέδασή σας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι σύγχρονες υπηρεσίες, οι εξαιρετικές υποδομές, καθώς και η βολική τοποθεσία του Holiday Inn Thessaloniki κάνουν το ξενοδοχείο ιδανικό για τις γιορτινές σας εξορμήσεις. Για κρατήσεις: Τηλ. 231-0563100, E-mail: reservations@hithessaloniki.gr