WORLD LUXURY HOTEL AWARDS 2023

Διπλή διάκριση για το KIVOTOS SANTORINI

Καλύτερο «Luxury Design Boutique Hotel» παγκοσμίως &

«Best Degustation / Tasting Menu» στη Νότια Ευρώπη για το Mavro Restaurant

 

KIVOTOS SANTORINI

Best Luxury Design Boutique Hotel για το 2023.

Το Kivotos Santorini δεν είναι ένα ακόμη πολυτελές ξενοδοχείο, είναι ένα έργο τέχνης – γεγονός που επιβεβαιώνει η πρώτη θέση που έλαβε στην παγκόσμια κατάταξη των φετινών World Luxury Hotel Awards.

Στη σκληρή αναμέτρηση με την crème de la crème της φιλοξενίας, το Kivotos Santorini, χάρη στον εξαιρετικό σχεδιασμό και τον πολυτελή του χαρακτήρα, κέρδισε δικαιωματικά την πρώτη θέση μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο, θέτοντας ένα νέο παγκόσμιο πρότυπο.

MAVRO RESTAURANT

Best Degustation Menu στη Νότια Ευρώπη για το 2023.

Το Boutique Hotel «κλείνει» μέσα του το επιβλητικό Mavro Restaurant που χαράσσει το δικό του αιγαιοπελαγίτικο γαστρονομικό μονοπάτι. Ο καταξιωμένος σεφ Δημήτρης Κατριβέσης «πιάνοντας» πόστο φέτος στην Καλντέρα επιμελήθηκε τα Μενού Γευσιγνωσίας του εστιατορίου που δικαίως κέρδισαν τον τίτλο των καλύτερων Degustation / Tasting Menu στη Νότια Ευρώπη.

 

Το αξιοσημείωτο επίτευγμα του Kivotos Santorini στα φετινά βραβεία υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή όλου του Ομίλου Kivotos Hotels & Villas να προσφέρει απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες πολυτέλειας, θέτοντας νέα πρότυπα στον κόσμο της φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

Συνημμένα στο παρόν email θα βρείτε το Δελτίο Τύπου καθώς και φωτογραφικό υλικό.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για πληροφορίες και θα χαρούμε να ανταποκριθούμε σε πιθανές ερωτήσεις σας.