Η ACROTEL Hotels & Resorts πρόκειται να φιλοξενήσει Ημέρα Καριέρας κατά τη διάρκεια της 38ης διεθνούς έκθεσης τουρισμού Philoxenia 2023.

Επιβεβαιώνοντας την μεγάλη έμφαση που δίνει προς το εργατικό δυναμικό, απευθύνει κάλεσμα σε εργαζόμενους και σπουδαστές στο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και του τουρισμού να έρθουν στο Περίπτερο 15 stand C5 της εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, στελέχη της ACROTEL θα είναι διαθέσιμα για να συνομιλήσουν με ενδιαφερόμενους σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και τις παροχές της.

Παράλληλα, θα συμμετέχει στο Job Festival, που διοργανώνει το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στις 10-11 Νοεμβρίου2023 στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης. Οι ενδιαφερόμενοι θα  μπορούν και εκεί να ενημερωθούν και να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους με έναν από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Βόρεια Ελλάδα.

Ο όμιλος ACROTEL, που απασχολεί σχεδόν 250 εργαζόμενους, βρίσκεται στο χώρο της φιλοξενίας στη Χαλκιδική για περισσότερα από 25 χρόνια. Απαριθμεί πάνω από 1000 κλίνες σε επτά ξενοδοχεία 3*, 4* και 5* και είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος όμιλος ξενοδοχείων στη Σιθωνία.

Προσφέρει μια ποικιλία θέσεων εργασίας σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των τουριστικών επαγγελμάτων, της γαστρονομίας και της εστίασης, της αισθητικής και σπα.