Δημιουργικός Τουρισμός … σημαίνει αξιομνημόνευτες εμπειρίες στους επισκέπτες με οφέλη που γυρνούν στην τοπικές κοινωνίες υποδοχής. 31 Οκτ – 2 Νοε οργανώνουμε στην Πέλλα και συγκεκριμένα στα Λουτρά Πόζαρ, στο Λουτράκι και στην Έδεσσα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο με σημαντικές εισηγήσεις και εργαστήρια με παραδείγματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Την διοργάνωση έχει αναλάβει στο πλαίσιο του προγράμματος ENERDECA η Αναπτυξιακή Εταιρία Ν.Πέλλας. Το συνέδριο είναι ανοικτό, υβριδικό και μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι για να βελτιώσουν τις ικανότητές τους στην φιλοξενία και την δημιουργία εμπειριών. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συνέδριο συμμετέχουν 14 Ελληνικές Αναπτυξιακές εταιρίες, 2 Πορτογαλικές, 1 Κυπριακή και 1 Λιθουανική, με επικεφαλή τον συντονιστή του προγράμματος την Αναπτυξιακή Εταιρία Καβάλας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν και να συνεργαστούν σε τοπικό, εθνικό ή διακρατικό επίπεδο με άλλους ενδιαφερόμενους.

Στο συνέδριο έχω την χαρά και την τιμή να συμμετέχω παρουσιάζοντας την εργασία με τίτλο “Δημιουργικός Τουρισμός, Δημιουργικός Προορισμός … EdessaCityCard ένα Δημιουργικό Δίκτυο. Διαχείριση & Προώθηση Προορισμών σε Τοπικό Επίπεδο” την Τετάρτη 1 Νοε το πρωί 10.00-11.30 στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου 4 Εποχές στο Λουτράκι Αλμωπίας. Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία οικοξεναγήσεων στους Δρόμους του Νερού και την επιδεικτική εφαρμογή στην πράξη όσων χρειάζεται να υποστηρίζει ένας προορισμός.

Είστε όλοι προσκεκλημένοι να συμμετέχετε

Δρ,Ευάγγελος Κυριακού

Οικονομολόγος / Ειδικός Διαχείρισης Προορισμών

Περισσότερες πληροφορίες www.anpe.gr

Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη της Αναπτυξιακής Εταιρίας Ν.Πέλλας και στον Ιορδάνης Κιοσέογλου για την συνεχή προσπάθεια