Νέα διάκριση για την CHC Group μετά τα Greek Hospitality Awards

Προσθέτοντας μια ακόμη διάκριση στο ενεργητικό της, αυτή της Best Hotel Management & Consulting Services in Greece στα Seven Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards, η CHC Group αποδεικνύει ότι διαθέτει συνέπεια και συνέχεια στο ταξίδι της στον απαιτητικό κλάδο του τουρισμού.

Συνολικά απονεμήθηκαν διακρίσεις για 57 κατηγορίες, στις οποίες συμμετείχαν 815 υποψηφιότητες από 16 χώρες, με τις βραβεύσεις να πραγματοποιούνται σε μια εντυπωσιακή τελετή στο 11th Anniversary Gala Ceremony που διοργάνωσαν οι Khalil ElMouelhy και η Nicola ElMouelhy στο Wyndham Grand Crete Mirabello Bay, με παρουσιάστρια την συγγραφέα, δημοσιογράφο και τηλεοπτική παρουσιάστρια Ece Vahapoğlu.

Σε δήλωσή του αμέσως μετά την τελετή ο ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της CHC Group Ζαχαρίας Α. Χνάρης, ανέφερε: «Μια ακόμη διάκριση, μια ακόμη επιβράβευση των προσπαθειών που η μεγάλη οικογένεια της CHC Group καταβάλει με μεθοδικότητα και συνέπεια. Αλλά και μια ακόμη απόδειξη επιτυχίας και αναγνώρισης. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους εργαζομένους του Ομίλου μας,οι οποίοι δούλεψαν σκληρά για να έρθει και αυτή η βράβευση, καθώς και σε όλους όσοι εμπιστεύονται την CHC Group ως συνεργάτη στον ιδιαίτερα απαιτητικό τουριστικό κλάδο. Συνεχίζουμε με ακόμη περισσότερη ενέργεια και δύναμη, προετοιμαζόμαστε ήδη για την επόμενη χρονιά, για νέες συνέργειες και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις πολλές και σημαντικές προκλήσεις που περιμένουν τον Ελληνικό Τουρισμό».

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards είναι τα διεθνή βραβεία αριστείας στον χώρο του τουρισμού, εστιάζοντας στην πολυτελή φιλοξενία για πάνω από μια δεκαετία. Με την αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, τα βραβεία αναγνωρίζουν και τιμούν επιχειρήσεις, προσωπικότητες και οργανισμούς που προσφέρουν με συνέπεια εξαιρετικές εμπειρίες στους καλεσμένους τους. Η 11η επέτειος των Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ήταν μια βραδιά αίγλης και αναγνώρισης, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σημασία της αριστείας στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας και του τρόπου ζωής.