Ένα υπέροχο ταξίδι προσφοράς και δημιουργικότητας τελειώνει μετά από 9 χρόνια . 

9 χρόνια δίπλα σε ανθρώπους που άδραξα μόνο θετικά στοιχεία από αυτούς .

9 χρόνια στο τιμόνι του πολιτισμού και του τουρισμού ,στην Περιφέρεια Θεσσαλίας , είτε ως Αντιπεριφερειάρχης είτε ως Εντεταλμένος Σύμβουλος .

9 χρόνια με ενεργή παρουσία στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

9 χρόνια δίπλα στην καθεμιά και στον καθένα σας , με κάθε τίμημα και κίνδυνο .

Θυμάμαι σαν τώρα ,τον Μάρτιο του 2014 , τον Χρήστο Μιχαλάκη  ,να έρχεται στο γραφείο μου λέγοντας μου επιτακτικά ,πρέπει να είσαι στο ψηφοδέλτιο . Και από τότε ξεκινήσαμε το ταξίδι ,έχοντας στο πλευρό μου τον πατέρα μου Βύρωνα Μπουτίνα  και στην πορεία ,δύο μεγάλους πολιτικούς μέντορες ,Κώστα Αγοραστό και Χρήστο Μιχαλάκη , με αυτούς έμαθα να σχεδιάζω , να οργανώνω , να υλοποιώ . Αποτελεί τιμή για μένα η αποδοχή του έργου μου από όλες τις παρατάξεις του περιφερειακού συμβουλίου .

Ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια , κάναμε πολλά έργα , οτιδήποτε για το καλό της Θεσσαλίας μας και όπως πάντα έλεγα ,όπου γυρίσεις το μάτι σου υπάρχουν έργα με την υπογραφή της Περιφέρειας Θεσσαλίας ο κόσμος όμως αξιολογεί και κρίνει .

Ευχαριστώ τον πατέρα μου Βύρωνα , την αείμνηστη μάνα μου Ελένη , τον αδερφό μου Σάκη και τη σύζυγο μου Κατερίνα καθώς και την ευρύτερη οικογένεια μου για την ανοχή και τη στήριξη τους σε αυτό ταξίδι .

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και τον Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Μιχαλάκη για την τιμή και για όσα πήρα από αυτούς .

Ευχαριστώ  όλους τους συναδέλφους μου αλλά και όλους τους συνεργάτες μου για την άψογη συνεργασία μαζί τους .

Πάνω απ΄όλα όμως ευχαριστώ  όλους εσάς που ήμουν δίπλα σας πάντα χωρίς να εξετάζω καν τι ψηφίζετε , όλους εσάς που μου δείξατε εμπιστοσύνη , όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας .

Κι όπως όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτεαλλάζω σελίδα γεμάτος εμπειρίες , ολοκληρώνω έναν κύκλο με τον τίτλο του μακροβιώτερου τομεάρχη τουρισμού σε επίπεδο περιφέρειας ,που συνεργάστηκε με 5 ηγεσίες Υπουργείου Τουρισμού ,παραμένω ενεργός πολίτης να προσπαθώ να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις την καθεμιά και τον καθένα  από εσάς .

Τέλος συγχαίρω τη νέα περιφερειακή αρχή για την εκλογή της κι εύχομαι το έργο της να  είναι πάντα με γνώμονα το καλό  του τόπου μας .

Γιάννης Μπουτίνας 

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού 

Περιφέρειας Θεσσαλίας