Στις 20:00:

από την Ομάδα Διάσωσης Ευβοίας – S.A.R-312 στην τοποθεσία Στρογγυλό, στην παραλία Χαλκίδας, όπου θα πραγματοποιήσουμε μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση πρώτων βοηθειών! 👩‍⚕️🚑

Η ομάδα μας θα καλύψει πολλές σημαντικές πτυχές των πρώτων βοηθειών, παρέχοντας στο κοινό απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την αντιμετώπιση ατυχημάτων και περιστατικών έκτακτης ανάγκης. Κάποια από τα θέματα που θα παρουσιάσουμε περιλαμβάνουν:

1 Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ): Θα εξηγήσουμε τι είναι η ΚΑΡΠΑ και πώς μπορεί να σωθεί μια ζωή μέσω της σωστής εφαρμογής της.

2 Ορθή χρήση αυτόματου εξωτερικού απιδινωτή: Θα δείξουμε πώς να χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τον απιδινωτή για την αντιμετώπιση καρδιακής ανακοπής.

3 Πνιγμονή από ξένο σώμα: Θα εξηγήσουμε πώς να αναγνωρίσετε τα συμπτώματα πνιγμονής από ξένο σώμα και πώς να αντιδράσετε αποτελεσματικά.

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις ενότητες που θα παρουσιάσουμε! Θα είναι μια ευκαιρία να μάθετε και να εκπαιδευτείτε σε θέματα ζωτικής σημασίας για την προστασία της ασφάλειας και της υγείας. 👨‍🎓

αμέσως μετά στις 21:30:

θα γίνει παρουσίαση της νέας διαδρομής που άνοιξε και σκαρφάλωσε ο Κων/νος Ανδρέου στον βράχο της Ανάφης. Μια από τις σημαντικότερες αναβάσεις της χρονιάς για την αναρρίχηση στην Ελλάδα. 

Μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει συζήτηση για τα υλικά τις προκλήσεις και την προετοιμασία.