Το νέο ready-to-drink Cold Brew των Καφεκοπτείων Λουμίδη συστήνει τις νέες τάσεις στον καφέ προσφέροντας μια επαναστατική εμπειρία απόλαυσης στους λάτρεις του είδους.

Το νέο Cold Brew παράγεται από προσεκτικά επιλεγμένους κόκκους καφέ και δεν περιέχει ζάχαρη ή συντηρητικά. Η αργή διαδικασία εκχύλισης σε κρύο νερό δίνει στο ρόφημα ένα απαλό και βελούδινο σώμα, δημιουργώντας ένα ακαταμάχητα απολαυστικό κρύο ρόφημα καφέ για τους τους λάτρεις της ποιότητας και της καινοτομίας.

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη δημιούργησαν δύο διαφορετικές ποικιλίες Cold Brew σε tins των 250ml: την Specialty Grade Colombia 100% Arabica, με απαλό και βελούδινο σώμα και νότες από καραμελωμένα φρούτα και σοκολάτα γάλακτος, καθώς και την Grade 1 Ethiopia 100% Arabica, με γεμάτο και βαρύ σώμα, γλυκιά οξύτητα, νότες από φρούτα του δάσους και πραλίνα φουντουκιού.

Με αυτό το νέο λανσάρισμα, τα Καφεκοπτεία Λουμίδη επεκτείνουν την γκάμα των προϊόντων τους και στην B2B αγορά, προσφέροντας μια σύγχρονη πρόταση στους συνεργάτες HO.RE.CA., ενώ παράλληλα δίνουν τη δυνατότητα στο κοινό τους να απολαύσει τα νέα είδη στο Coffee Brew Bar της Ομόνοιας ή μέσω των delivery apps Wolt & Efood.

Το Cold Brew των Καφεκοπτείων Λουμίδη είναι η απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαύσουν ένα ποιοτικό, γευστικό και αναζωογονητικό ρόφημα καφέ!