Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού του Υπουργείου Τουρισμού, της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Δήμων της ΠΕ Λάρισας, του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων ΟΛΟΝ ΑΕ του ΣΘΕΒ, των Ενώσεων Ξενοδόχων της Θεσσαλίας και άλλων θεσμικών φορέων διοργανώνει την Τρίτη 20 Ιουνίου, στις 11.00 στο ξενοδοχείο Metropol, Ημερίδα με τίτλο: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ 2023.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, τη συζήτηση για τις ενέργειες και δράσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη περίοδο την τρέχουσα χρονιά και την αντιμετώπιση της έλλειψης εξειδικευμένων στελεχών και προσωπικού.

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει κύκλους τοποθετήσεων από Διοικητικούς Φορείς και Οργανισμούς, από Επιχειρηματικούς και Εκπαιδευτικούς Φορείς και ανοιχτή συζήτηση. Επιδίωξη των διοργανωτών είναι να πάρουν μέρος όλοι οι εμπλεκόμενοι στην διαμόρφωση των τουριστικών προϊόντων και ειδικότερα των προγραμμάτων τουρισμού που έχουν σκοπό τη δημιουργία θετικής εμπειρίας του επισκέπτη που καταφθάνει στη Θεσσαλία