Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace

στα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας

Η πόλη της Θεσσαλονίκης υποδέχτηκε τη Τρίτη 13 Ιουνίου για ακόμη μια χρονιά τα βραβεία των καλύτερων εστιατορίων ελληνικής κουζίνας στη χώρα, σε μια εντυπωσιακή τελετή απονομής στο ξενοδοχείο «Makedonia Palace», σε μια βραδιά που επικράτησε το χειροκρότημα, το χιούμορ και η υψηλή ποιότητα της εθνικής γαστρονομίας.

Το Salonica Restaurant του Makedonia Palace, απέσπασε βραβείο Ελληνικής Κουζίνας, με βαθμολογία 15/20, υψηλότερη ανάμεσα στα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης!

Ο  Executive Chef Σωτήρης Ευαγγέλου, όπως και όλοι οι εργαζόμενοι του «Makedonia Palace» επένδυσαν το σύνολο της ενέργειάς τους στην επιτυχία της βραδιάς και την τελετή απονομής

Για τη δημιουργία του dîner de gala της τελετής απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Makedonia Palace, το «αθηνόραμα» προσκάλεσε στη Θεσσαλονίκη τον γνωστό και βραβευμένο σεφ Ασημάκη Χανιώτη.

Το highlight της βραδιάς ήταν αναμφισβήτητα η παρέλαση των 117 βραβευμένων εστιατορίων κατά την έναρξη της τελετής, σε ένα εντυπωσιακό catwalk, και η αποθέωσή τους από τους προσκεκλημένους της βραδιάς.

αριθμ. φωτοΛεζάντες Φωτογραφιών
95Ο Executive Chef του “Makedonia Palace” Σωτήρης Ευαγγέλου και ο Εκδότης του Αθηνοράματος Δημήτρης Ηλιόπουλος είναι σίγουροι για την επιτυχία της βραδιάς που είναι αφιερωμένη στην ελληνική κουζίνα.
410Ο Γιώργος Αυγουστής, Head of Operations της Sparta Properites & Asset Manager του Grace Hotel Santorini με το γνωστό δικηγόρο Ορέστη Γεωργιάδη και την σύζυγο του δημοσιογράφο Εύη Καλλίνη, τον Λευτέρη Λαζάρου του Βαρούλκου και τον Γενικό Διευθυντη του Makedonia Palace Άλκη Σωτηρίου
533Ο Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης και πρώην Υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, βράβευσε τα εστιατόρια που πήραν βαθμολογία 15 στα 20 (από αριστερά) : Τάσος Στεφάτος (“Petra Restaurant”, Ξεν. «Canaves Oia Suites», Σαντορίνη), Γκίκας Ξενάκης (“Aleria”, Αθήνα), Χρήστος Πλευρίτης (“Tomata”, Ξεν. «Sani Marina – Sani Resort», Σάνη Χαλκιδικής & “Anama”, Γιάλοβα Μεσσηνίας), Άγγελος Μπακόπουλος (“Fiore”, Ξεν. «Lesante Cape Resort & Villas», New Entry, Ζάκυνθος), Δέσποινα Κώνστα (“Grandma’s”, Ξεν. «Liostasi Hotel & Suites», Ίος), Σωτήρης Ευαγγέλου (“Salonica”, Ξεν. «Makedonia Palace», Θεσσαλονίκη), Νίκος Ισπιρούδης (“Melia”, Ξεν. «Lesante Blue Beach Resort», Ζάκυνθος), Αριστοτέλης Σαρηγιαννίδης (“Noble Gourmet”, Ξεν. «Elysium Resort & Spa», Ρόδος), Άλκης Σωτηρίου (Γενικός Διευθυντής του Makedonia Palace). Μαζί τους οι παρουσιαστές της βραδιάς Ναταλία Δραγούμη και Γιώργος Παπαγεωργίου. Επίσης βραβεύτηκε το εστιατόριο “Kooc Secrets” (Ξεν. «Costa Navarino», Πύλο Μεσσηνίας) 
622Σύσσωμη η ομάδα του Makedonia Palace που μαζί με τον executive chef Σωτήρη Ευαγγέλου και τους guest chefs υποστήριξαν υποδειγματικά την εκδήλωση καταχειροκροτήθηκε.
641Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Ασημάκης Χανιώτης (εστιατόριο «Pied a Terre» του Λονδίνου) και δημιουργός του μενού του Dinner de Gala της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2023 μαζί με τον Executive Chef του Makedonia Palace, Σωτήρη Ευαγγέλου
646Η Άννη Ηλιοπούλου, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής Γευσιγνωστικής Επιτροπής Χρυσών Σκούφων και ο Άλκης Σωτηρίου, Γενικός Διευθυντής του “Makedonia Palace” με τους masters of ceremony Ναταλία Δραγούμη και Γιώργο Παπαγεωργίου