Με βάση και τα τελευταία μετεωρολογικά δεδομένα, αναμένονται ευνοϊκές καιρικές συνθήκες για τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ.

Πιο συγκεκριμένα, η Παρασκευή θα ξεκινήσει με αραιή συννεφιά εναλλασσόμενη με διαστήματα ηλιοφάνειας, και κατά περιόδους αυξημένη νέφωση με πιθανότητα για πρόσκαιρη βροχόπτωση. Ενδεχομένως επίσης να έχουμε αρκετές μεταβολές στη θερμοκρασία και στα φαινόμενα, έως και τις 15:00 της ίδιας ημέρας. Μετά από αυτή την ώρα, αναμένεται σχετικά καλός καιρός, ο οποίος θα συνεχιστεί για το σύνολο των ημερών (Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα).

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλές προβλέψεις, καθώς ο καιρός στο βουνό αλλάζει συνεχώς και θα πρέπει όλοι να είμαστε προετοιμασμένοι, για όλες τις πιθανές συνθήκες που μπορεί να επικρατήσουν.

Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα ορεινό φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται στα 1700μ υψόμετρο, θέση στην οποία οι καιρικές συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές από τις συνηθισμένες. Αυτή όμως είναι και η μαγεία του βουνού και ο λόγος που αγαπάμε να βρισκόμαστε εκεί!

Προετοιμαστείτε λοιπόν κατάλληλα, φορέστε τα ζεστά σας ρούχα και ετοιμαστείτε για μοναδικές στιγμές στις πανέμορφες πλαγιές του μαγευτικού Χελμού!

*Οι καιρικές προβλέψεις θα ανανεώνονται καθημερινά από τους έμπειρους μετεωρολόγους μας και θα ενημερώνεστε από τα επίσημα κανάλια του φεστιβάλ για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή προκύπτει, με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία όλων σας.

#HelmosMountainFestival