Το πρώτο και δεύτερο τεύχος του ψηφιακού οδηγού άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποτελώντας ένα πρωτοποριακό ψηφιακό μέσο για την προβολή την προώθηση προορισμών και τουριστικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό.

Στόχος του ITN είναι  να ενημερωθεί η Παγκόσμια Κοινότητα  και οι Επαγγελματίες του χώρου διεθνώς, για τους πανέμορφους προορισμούς της  Ελλάδας,  οι οποίοι παραμένουν ενδιαφέροντες όλο το χρόνο. Μετά από απαίτηση των επαγγελματιών και την τεράστια απήχηση που είχαν οι εκδόσεις, προχωράμε σε 14 ξεχωριστές εκδόσεις για κάθε περιοχή της χώρας.

Ο σκοπός μας είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο στο εξωτερικό, για  τον προγραμματισμό των Διακοπών του, αλλά και τη Διοργάνωση Συνεδρίων, Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας, Γαστρονομίας, Φεστιβάλ, Εναλλακτικού Τουρισμού αλλά και σε περιπτώσεις μετεγκατάστασης ή οποιουδήποτε άλλου είδους ταξιδιού για Ιδιώτες αλλά και Επαγγελματίες.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

Ο νέος οδηγός του «ITNInternational Greek Tourism» θα σταλεί σε πενήντα χιλιάδες παραλήπτες στο εξωτερικό, μεταξύ των οποίων θα είναι Πρεσβείες, Τουριστικοί Οργανισμοί και Επιχειρήσεις, Τour Οperators, Τουριστικά και Ναυτιλιακά Γραφεία, Ταξιδιωτικά Βlogs, ΜΜΕ, Travelers αλλά και σε Πελατολόγιο Διεθνών Διοργανώσεων – Εκθέσεων Τουρισμού και ιδιώτες .

Επίσης, με την  συνεργασία που έχει συνάψει η Mact Media Group με την BCI Media Inc. (που έχει απήχηση σε εκατομμύρια αναγνώστες) θα σταλεί σε Φορείς της Ομογένειας ανά τον κόσμο.

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί και στην Ελλάδα και θα αποσταλεί σε πάνω από 100.000 email

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ «ITN – International Greek Tourism»

Το ψηφιακό περιοδικό «ITN Greek Tourism» είναι αναμφίβολα, η «Βίβλος» της Τουριστικής Βιομηχανίας  για Επιχειρήσεις & Φορείς  που επιθυμούν να επικοινωνήσουν  Προϊόντα αλλά και Υπηρεσίες στο Εξωτερικό.

Σκοπός μας είναι η παρουσίαση των βασικότερων εννοιών της Τουριστικής Βιομηχανίας και η ανάδειξη της σημασίας του Ηλεκτρονικού Τουριστικού Marketing για την Επιχείρηση ή τον Φορέα/Οργανισμό σας.

Με δεδομένο ότι αποστέλλεται ΔΩΡΕΑΝ, αποτελεί μοναδική ευκαιρία προβολής για περιφέρειες, δήμους, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, τουριστικά γραφεία, rent a car, αεροπορικές εταιρείες, προϊόντα γαστρονομίας  και οίνου, βιομηχανία τροφίμων, βιομηχανία καλλυντικών, προμηθευτές εξοπλισμού, κατασκευαστικές εταιρείες, αερομεταφορείς, ενώσεις παραγωγών και όποια άλλη επιχείρηση έχει, ή επιθυμεί να αποκτήσει πρόσβαση στην τουριστική βιομηχανία.

Ξεχωριστή και μεγάλη σημασία έχει η τεράστια προβολή που θα γίνει μέσω social media καθώς θα υπάρχει δυνατότητα featuring clickable web external links and videos .

εποικοινωνηστε info@mact.gr