Το Avenue – Modern Cuisine  διοργανώνει τη Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2023 στις 20:00,  μια διαφορετική βραδιά η οποία θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική και παρουσίαση του διάσημου καλλιτέχνη της Pop Art, Άντονι Ντράγκαν. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά πώς ο καλλιτέχνης ζωγραφίζει μια δερμάτινη τσάντα, χρησιμοποιώντας το μοναδικό του στυλ.

Τη μουσική υπόκρουση της βραδιάς θα δώσει το ηλεκτρονικό κουαρτέτο εγχόρδων Fortissimo, η ταλαντούχα pop τραγουδίστρια Christie Bell και ο DJ Διογένης Μαριόλας, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εξαιρετικό G&T που παρασκευάζεται με το υψηλής ποιότητας ιαπωνικό τζιν ROKU.

Επιπλέον, θα παρουσιαστεί μια έκθεση γεμάτη χρώματα με έργα τέχνης του Άντονι Ντράγκαν, η οποία θα παραμείνει στο Avenue και μετά το πέρας της εκδήλωσης.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από την επιμελήτρια Αναστασία Ρασκίνα*, με την υποστήριξη του Ομίλου Myro**.

*Η Αναστασία Ρασκίνα είναι ειδική στη σύγχρονη βαλκανική τέχνη και διοργανώτρια εκθέσεων με πλούσια εμπειρία στη διεξαγωγή διάφορων εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων και φιλανθρωπικών. Κατά τον τελευταίο 1,5 χρόνο, συνεργάζεται με τη Γκαλερί Myro, διοργανώνοντας εκθέσεις σύγχρονων καλλιτεχνών. Υποστηρίζει ενεργά γυναίκες καλλιτέχνιδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

**Ο Όμιλος Myro, που δημιουργήθηκε από τον Σταύρο Μυρωνίδη, αποτελεί έναν όμιλο εταιρειών με κεντρική διεύθυνση το Myro Antique House και τη Γκαλερί Myro δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη και προώθηση της ελληνικής τέχνης, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Το Roku Gin είναι ένα ποτό που προσφέρουν οι συνεργάτες της εκδήλωσης.  Αυτό αποτελεί ένα αποκλειστικό χειροποίητο τζιν από τον μεγαλύτερο ιαπωνικό παραγωγό, την Suntory. Εκτός από τα κλασικά συστατικά, περιέχει έξι σπάνια ιαπωνικά φυτά, συμπεριλαμβανομένων των φύλλων και λουλουδιών της sakura.

Ο Άντονι Ντράγκαν είναι ένας νέος καλλιτέχνης από την Ελλάδα, του οποίου τα έργα έχουν ήδη εκτεθεί διεθνώς. Το στυλ της Pop Art  χαρακτηρίζει την εργασία του. Σε κάθε έργο του, χρησιμοποιεί έντονα χρώματα, συνδυάζοντας αναγνωρίσιμες και αφηρημένες απεικονίσεις. Έχει αναπτύξει την “προοδευτική τεχνική πολλαπλών χρωμάτων”, στην οποία εμφανίζονται εντελώς διαφορετικές εικόνες στην ίδια επιφάνεια ανάλογα με την ένταση του φωτός.

Πληροφορίες & κρατήσεις:

Τηλέφωνο: 231 084 1921 Εmailinfo@avenuerestaurant.gr Facebook, Instagram