Αθήνα, 05 Απριλίου 2023 – Η γνωστή εταιρεία ενεργειακών ποτών HELL ENERGY, κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά, παρουσιάζει το ανανεωμένο HELL MULTI+, με νέα γεύση και συσκευασία. Το νέο HELL MULTI+ θα κάνει τις ημέρες της άνοιξης να περάσουν πιο ευχάριστα και θα σε προετοιμάσει για ένα δυναμικό καλοκαίρι.

Με την αλλαγή της ώρας, την αύξηση της θερμοκρασίας και γενικότερα την αλλαγή κλίματος, ο οργανισμός χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να ανταπεξέλθει στις νέες συνθήκες. Το ανοσοποιητικό σου σύστημα είναι αρκετά καταπονημένο από τον σκληρό χειμώνα, οπότε μια τελευταία ώθηση πριν από το καλοκαίρι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι! Το ανανεωμένο HELL MULTI+ βρίσκεται εδώ για εσένα, ενισχυμένο με 4 τύπους βιταμινών. Αν για παράδειγμα προσπαθείς να ισορροπήσεις τον workaholic και party animal εαυτό σου ή διανύεις περίοδο εξεταστικής ή ακόμη και έντονου στρες στη δουλειά, το HELL MULTI+ είναι αυτό που θα σου προσφέρει την έξτρα ενέργεια που αναζητάς.

Με περιεκτικότητα σε 4 τύπους βιταμινών Β, Α, C και Ε, το ανανεωμένο HELL MULTI+ συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Διατίθεται με την κλασική καφεΐνη 32mg/100ml στα πλήρως ανακυκλώσιμα κουτάκια των 250 ml ενώ δεν περιέχει συντηρητικά.

Ανακάλυψε τα ανανεωμένα HELL MULTI+ στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!