Βασικό θέμα στο νέο φύλλο της itn οι έρευνες της World Travel Market που πιστοποιούν διεθνώς την έλλειψη προσωπικού στον τουριστικό κλάδο

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της ηλεκτρονικής εφημερίδας του τουρισμού «itn Ελληνικός Τουρισμός. Στην πρώτη σελίδα βασικό θέμα είναι οι έρευνες που έχουν διεξαχθεί στο πλαίσιο της World Travel Market και που πιστοποιούν το διεθνές πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού στον κλάδο της φιλοξενίας. Ποιες είναι οι πρακτικές που ακολουθούν οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό για να προσελκύσουν νέους εργαζόμενους και να διατηρήσουν το υπάρχον δυναμικό τους. Ανησυχία και για τις επιπτώσεις που θα έχει στην ταξιδιωτική κίνηση το 2023 η εκτίναξη του κόστους ζωής.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται συνεντεύξεις από σημαντικές προσωπικότητες φορέων και του τουρισμού. Επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν το αφιέρωμα για την ενέργεια, οι λύσεις που υπάρχουν για την αντιμετώπιση του κόστους του «πλαστικού» χρήματος, αλλά και οι απειλές που δημιουργούνται για τον τουρισμό εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής.

Στην itn Ελληνικός Τουρισμός θα βρείτε, όπως πάντα και τις τρέχουσες ειδησεογραφικές εξελίξεις του κλάδου. Το επόμενο φύλλο θα κυκλοφορήσει στις αρχές Δεκεμβρίου.

Καλή ανάγνωση!