Η συνεργασία της με την Inter-Connect έχει άμεση ισχύ, αναλαμβάνοντας το ρόλο του αποκλειστικού εμπορικού αντιπροσώπου της Celestyal Cruises στις αγορές της Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας. Στόχος είναι να συμβάλλει στην περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου πωλήσεων της εταιρείας και στην προώθηση πακέτων κρουαζιέρας και ταξιδίων.

Η Celestyal αποφάσισε να συνεργαστεί με την Inter-Connect, καθώς η ευρύτερη περιοχή DACH (Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία) αποτελεί μια σημαντική αγορά με θετικές προοπτικές. Επιπλέον με τη νέα συνεργασία θα μπορέσει να επιταχύνει την περαιτέρω ανάπτυξή της σε αυτήν την περιοχή και ταυτόχρονα να προσφέρει νέα προϊόντα περιηγήσεων σε ένα ευρύτερο κοινό, αξιοποιώντας τις ισχυρές πλατφόρμες διανομής και τεχνολογίας της Inter-Connect.

Η Inter-Connect έχει μεγάλη εμπειρία στο να συνδυάζει κρουαζιέρες και ταξιδιωτικά πακέτα, ενώ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως υπηρεσίες πωλήσεων και marketing, κέντρα εξυπηρέτησης στην τοπική γλώσσα και πολλά άλλα.

Ο κ. Lothar Krins, Διευθύνων Σύμβουλος της Inter-Connect δήλωσε: «Ανυπομονούμε πολύ για τη συνεργασία και θα υποστηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εταιρεία με το ευρύ δίκτυό μας στην τουριστική βιομηχανία, την ακριβέστερη γνώση της αγοράς και τη βαθιά τεχνογνωσία μας στους τομείς του μάρκετινγκ και πωλήσεων.»

Η κα. Θεοδώρα Δημοπούλου, Regional Director, Celestyal Cruises, δήλωσε: “Η Inter-Connect διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία στον τομέα της κρουαζιέρας που έχτισε επί δεκαετίες, γεγονός που την καθιστά ιδανικό συνεργάτη για εμάς. Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε και να αξιοποιήσουμε πλήρως και από κοινού τις προοπτικές της περιοχής DACH.”